Moderator: Moderatorzy
Martaaa pisze:PoznańGabinet weterynaryjny "Animal" Przybylski R.
puss pisze:kto z wetów w Poznaniu przyjeżdża do domu?
Lilka Mrau pisze:Mam pytanie:
Co sądzicie o weterynarzach Z Lecznicy dla Zwierząt na piątkowie na ul.Pawłowskiego 2a?
My narazie poznaliśmy Pania Doktor Agnieszke Sobieralską i Pania Doktor Dorote Bukowską, ale narazie bylismy dopiero na 2 wizytach tam , dlatego chciałam się czegoś wiecej dowiedzieć.
Pozdrawiam
Paulusek pisze:o My Pet na os. 1000-lecia
marinella pisze:Paulusek pisze:o My Pet na os. 1000-lecia
mają laboratorium ale są drodzy
ja ich skreślam bo specjalizują się w rozrodzie zwierząt jakby ich mało było![]()
byłam tam dwa razy ze względu na laboratorium ale stwierdziłam że lekarzom rozmnażaczy kabzy nabijać nie będę
salma75 pisze:marinella pisze:Paulusek pisze:o My Pet na os. 1000-lecia
ja ich skreślam bo specjalizują się w rozrodzie zwierząt jakby ich mało było![]()
byłam tam dwa razy ze względu na laboratorium ale stwierdziłam że lekarzom rozmnażaczy kabzy nabijać nie będę
O, a ja nic nie wiem...![]()
Możesz coś więcej na temat tego wspierania rozmnażaczy?
marinella pisze:salma75 pisze:marinella pisze:Paulusek pisze:o My Pet na os. 1000-lecia
O, a ja nic nie wiem...![]()
Możesz coś więcej na temat tego wspierania rozmnażaczy?
w cenniku mają punkt Inseminacja, Ocena nasienia,Pomiar poziomu progesteronu
kojarzy mi się ze na starej stronie mieli dział matrymonialny, w poczekalni też było sporo ogłoszeń tego typu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość