Moderator: Moderatorzy
gosiasol pisze:Witam, ostatnio niczego nie świadoma zaniosłam swojego kocura do dr (chociaż teraz mam wątpliwości), po obejrzeniu poruszonego, nieostrego rtg w pozycji bocznej Pan Okapa stwierdził, że obie łapy trzeba operować, stan b. poważny, zajrzał do pyska -dramat - co najmniej 5 zębów do wyrwania, wątroba powiększona po Tolfedine (wg Pana Piotra to steryd), pomyślałam, że paskudny ze mnie właściciel skoro doprowadziłam kota do takiej ruiny (dodam, że kot zewnętrznie okaz zdrowia). Ponieważ dr ani jego świta nie wzbudzili mojego zaufania, a i w naturze mam sprawdzanie pewnych rzeczy, skonsultowałam kota w Lancecie (skądinąd bardzo polecam). Kot miał pełną sesję rtg w uśpieniu - kościec zdrowy, bez zmian, zwyrodnień itd, zęby - zdrowe, wątroba - w normie.
Mam wrażenie, że te pochlebne opinie o tym Panu spowodowane są rachunkiem prawdopodobieństwa, kiedyś musi się trafić właściwa diagnoza.
DOGERIĘ OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM,A PAN PIOTR NIECH SIĘ TRZYMA Z DALA OD ZWIERZĄT !!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 125 gości