Dyskusja o Dogerii

Informacje i opinie o lekarzach weterynarii, klinikach i gabinetach.

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob kwi 13, 2013 9:43 Re: Dyskusja o Dogerii

Zarejestrowałam się na forum i z ciekawości wyszukałam wątku " naszego" lekarza.
Wiem jak to wygląda, że to mój pierwszy post i to w takim wątku, ale można mnie sprawdzić, bo czynnie udzielam się na forum.kroliki.net :)
No więc, dojeżdżam do dr Okapy 30 km z Legionowa. Skutecznie wyleczył moje króliki w momencie, gdy trzech polecanych weterynarzy rozkładało ręce. Znam nie jednego właściciela królika, któremu dr uratował życie..." U nas" na forum ( króliczym) dr jest prawdziwym guru :P
W prawdzie nie jestem za bardzo zaangażowana w sprawy kocie, ale także posiadam trzyletnią kotkę, która przez ostatni rok miała problemy z zębami...Zrobiło jej się zapalenie dziąseł i w jednej z Legionowskich lecznic miała zdejmowany kamień z zębów i usuwane kilka zębów...zapalenie jednak wróciło dosyć szybko i to ze zdwojoną siłą. Postanowiłam zawieźć kota właśnie do dr Okapy, z uwagi na to, że wleczył moje króliki. W lecznicy okazało się, że zęby są w strasznym stanie...wszystko gniło. Dr zdecydował się na usunięcie wszystkich. Tłumaczył mi wszystko co i jak i po co, ale chyba nie potrafię tego powtórzyć...tak jak mówiłam jestem początkująca w kocich sprawach.
Kot w lecznicy był trzy dni po zabiegu na obserwacji. Przed operacją miał badaną krew i usg. Nie było żadnych komplikacji. Kot wrócił w pełni sił. I teraz w końcu nic go nie boli, jest radosny i wiecznie głodny, a wcześniej miał lekką niedowagę :P

Według mnie dr Piotr jest świetnym lekarzem i dlatego zaniepokoiły mnie wasze komentarze, szczególnie że mam wrażenie, że pałacie nienawiścią do tego dr

Ko_meta

Od: Sob kwi 13, 2013 8:32

Post » Sob kwi 13, 2013 10:38 Re: Dyskusja o Dogerii

zieeeeew.
następny, proszę.
Ale może z jakąś inną bajką, te są już nudne.
KotkaWodna

Post » Sob kwi 13, 2013 11:35 Re: Dyskusja o Dogerii

No cóż. W naszym domu niedługo pojawi się nowy kot i postanowiłam założyć tu konto. Jednak widzę, że to forum rządzi się nieco innymi prawami, niż te na których bywałam. Dawno nie spotkałam się z takim chamstwem...
Cóż widocznie, niektórzy nie potrafią zaakceptować tego, że ktoś ma inne zdanie, ale na prawdę nie spodziewałem się, że zostanę wręcz wyśmiana 8O

Ko_meta

Post » Sob kwi 13, 2013 11:48 Re: Dyskusja o Dogerii

Możesz rzucić linka do Waszego forum i pozytywnych opinii o dr Okapie :) ?

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob kwi 13, 2013 11:54 Re: Dyskusja o Dogerii

[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Sob kwi 13, 2013 12:14 Re: Dyskusja o Dogerii

Czy wy kiedykolwiek byliście w Dogerii?
Teraz przebywa tam 7 królików ze Stowarzyszenia Pomocy królikom i kilkanaście kotów.
Proszę poczytać ten wątek, kilkukrotnie udowodnione jest że spk korzysta z usług dr Piotra i jest zadowolone...
http://forum.kroliki.net/index.php/topi ... #msg404559
http://forum.kroliki.net/index.php?action=search

http://forum.kroliki.net/index.php/topic,15421.0.html
Tu dziewiąty od końca komentarz końcówka

http://forum.kroliki.net/index.php/topic,15427.40.html

Mogę więcej znaleźć, ale najbardziej polecam odwiedzenie Dogerii ( tam przyjmuje tylko dr. Piotr okapa) szczególnie osoby, które ze mnie kpiły
Eh, niektóre nie działają, proszę wpisać w wyszukiwarce na stronie głównej wyżej podanych linków " dogeria"
Ostatnio edytowano Sob kwi 13, 2013 12:21 przez alix76, łącznie edytowano 1 raz
Powód: połączyłam dwa posty w jeden

Ko_meta

Post » Sob kwi 13, 2013 17:19 Re: Dyskusja o Dogerii

Ko_meta pisze:Według mnie dr Piotr jest świetnym lekarzem

Obawiam się, że koty okaleczone w jego lecznicy (amputowane oko, wyrwane zęby, ucięta połowa ucha) nie zgodziłyby się z tą opinią...
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Sob kwi 13, 2013 17:22 Re: Dyskusja o Dogerii

daj spokój, Gretto, przecież to tylko kolejny reklamowy spamo-troll...
jakiś/jakaś koleżka "pana doktora", i tyle.
KotkaWodna

Post » Sob kwi 13, 2013 19:29 Re: Dyskusja o Dogerii

Nie napisałam, że dr Piotr jest świetnym lekarzem, tylko, że WEDŁUG MNIE jest świetnym lekarzem.
Do królików z pewnością ( i nie tylko ja tak uważam, jak z resztą można przeczytać w linku) ponieważ niejednokrotnie wyleczył moje zwierzaki.
Dziewczyny, proszę was nie nakręcajcie się. Nie znam sytuacji kota z amputowanym okiem, więc się nie wypowiem. Ale lecze swoje zwierzaki tam jakiś czas i moja i moich znajomych opinia jest jak najbardziej pozytywna, i jak dotąd nie mam żadnych zastrzeżeń...co będzie później to już czas pokaże.

KotkaWodna- możesz powiedzieć na jakiej podstawie uważasz, że jestem " kolejnym reklamowym samo-trollem" ? Tylko na takiej, że jestem zadowolona, że lekarz ( u którego nigdy nie byłaś...) wyleczył moje zwierzaki? I ja wyraziłam opinnie na jego temat?
Chętnie się dowiem, bo wcześniej znałam inną definicję słowa spam 8)
Czy w takim razie łamię regulamin?
:|

Ko_meta

Post » Sob kwi 13, 2013 19:58 Re: Dyskusja o Dogerii

naprawdę, sądzisz, że znalazłaś/eś naiwnych, którzy uwierzą w przypadkowość zajrzenia na kocie forum miłośnika królików i przypadkowe odszukanie właśnie tego, inkryminowanego "lekarza"?
KotkaWodna

Post » Sob kwi 13, 2013 20:40 Re: Dyskusja o Dogerii

Po wpisaniu nazwiska doktora z dopiskiem opinnie w wyszukiwarce...wyskakuje ta strona...
To są tylko Twoje domysły, więc na przyszłość proszę, nie obrażaj mnie.
Nie mam złych intencji, tylko wyraziłam swoją opinnie, za to Tobie brakuję troszkę kultury osobistej, ale potrafię to zrozumień...w końcu w internecie każdy jest " hej do przodu"

Ps
Jestem miłośnikiem królików i kotów, i koni, i psów również, ale szczególnie tych dwóch pierwszych.
I tak jak pisałam pojawiłam się tu, ponieważ w moim domu pojawi się niedługo nowy kot i mam zamiar przeprowadzić zabieg kastracji u dr Piotra :D :D

Ko_meta

Post » Sob kwi 13, 2013 23:33 Re: Dyskusja o Dogerii

no, to współczuję Kotu.
KotkaWodna

Post » Sob kwi 13, 2013 23:49 Re: Dyskusja o Dogerii

Czy kiedykolwiek byłaś i leczyłaś swoje koty w Dogerii? Dlaczego uważasz, że dr nie ma żadnych kompetencji? Bo ktoś z forum coś napisał? Współczuje Tobie, jesteś bardzo ograniczona :roll:

Ko_meta

Post » Sob kwi 13, 2013 23:51 Re: Dyskusja o Dogerii

równie dobrze ja mogę - wyłącznie po wpisach na forum - poddawać w wątpliwość twoje zachwyty nad tym miejscem.
KotkaWodna

Post » Nie kwi 14, 2013 0:14 Re: Dyskusja o Dogerii

O ile się nie mylę, jedyne co mi próbujesz udowodnić, to to, że jestem przyjaciółką dr, lub też samym dr. Okapą :lol: :lol:
Dlaczego? Dlatego bo napisałam, że byłam tam i z królikami i z kotem, ( i to wiele razy) i jestem zadowolona? :lol:
I nie masz racji, nie możesz poddawać w wątpliwość " moich zachwytów, nad tym miejscem", bo biorą się one wyłącznie z moich własnych doświadczeń.
Nie komentuje tego, czy dr dobrze zrobił amputując to oko, czy jest dobrym kocim weterynarzom.
Moja wypowiedź odnosi się tylko do tego, że dr szybko i skutecznie wyprowadził moje zwierzaki z choroby i jestem zadowolona.

I nie, nie robię reklamy lecznicy, ale razi mnie Twoja arogancja, względem osoby...która powiedziała..., że huhu....dr Okapa wyleczył jej zwierzęta....od razu powinnam być zbanowana, za takie coś :mrgreen:

Ko_meta

[poprzednia][następna]