Moderator: Moderatorzy
clannadia pisze:KaLciA pisze:Zabrze
Od siebie dodam, ze lecznica dla zwierzat na ul. Szczesc Boze wydaje sie byc bardzo profesjonalna. Poszlam tam po paste na odrobaczenie mojego malucha. Fakt, ze spedzilam tam zaledwie 20 min., jednak atmosfera wydala mi sie tam bardzo przyjazna, wszyscy bardzo mili i cierpliwi, a intuicja mowi mi ze tam jest OK
moje doswiadczenie z ta lecznica nie jest przyjemne o malo mi piesia nie wykonczyli nie polecam
hutek pisze:czy ktoś leczył swoje zwierzęta u dr Lewickiej z Mikołowa. Proszę o opinie
Ppx pisze:Moja znajoma z Chorzowa, ma problem ze znalezionym kotem...
mówiła, że prawdopodobnie ma coś z jelitami, nie chce jeść i poza tym ciągle leży.
Na razie nie ma kasy na leczenie...
Znacie jakiś weterynarzy co za darmo zbadali by jej go, w Chorzowie, albo okolicach np. w Katowicach?
daria06_08 pisze:Katowice
Gdyby ktoś był zainteresowany to polecam
Panią Monike Kubiak dla wszystkich zwierząt.
W Katowicach na ul. Józefowskiej 40B
czynne: pon.-pt. 10:00 - 18:00
soboty 9:00 - 11:00
tel. (032) 2596-891
Najlepiej dzwonic i pytać czy Pani dr. jest w tym dniuja tak robie ponieważ w tej lecznicy jest jeszcze właścicel wet. który nie zna się na niczym i podejście do zwierząt jak i ludzi ma straszne !!!
I czasem, żadko wysyła Panią Monike do innej lecznicy![]()
Ale Pani Moniczka jest zaufana i mogę z czystym sercem polecić11.2009 Błękitnooka Balijka pisze:Pani Monika Kubiak obecnie przyjmuje w Katowicach na osiedlu Kukuczki na ulicy Kurpiowskiej 1A od poniedziałku do piątku w godzinach od 9-12 i 15-19 a w soboty od 9 - 12. Również gorąco polecam Panią Monikę ma wielkie serce dla zwierzaczków, kochana wspaniała osoba, pełna ciepła i troski, z dużą wiedzą. tel. (032) 203529412.2009 Błękitnooka Balijka pisze:Polecam pełną ciepła, uwielbiającą koty, wspaniałą panią doktor Monikę Kubiak, która obecnie ma swój gabinet na osiedlu Kukuczki.
Katowice ul. Kurpiowska 1A
Przyjmuje pon-pi 9.00 - 12.00, 15.00 - 19.00
soboty 9.00-12.00
tel. 032 203 52 94
e-mail: mokubiak@wp.pl
http://www.wetgabinet.com.pl
DeDe pisze:BYTOM
Tomasz Borówka, lecznica: Bytom, Os. Arki Bożka ul. Chorzowska(nie mam pewnosci...) 27c (chyba...), tel. 387-06-05Świetny lekarz, kociarz, bardzo dobry diagnosta, naprawdę zainteresowany swoimi pacjentami. W razie czego, nie waha się zaproponować konsultacji, zawsze dąży do poznania faktycznych przyczyn powstania problemu.
lisek pisze:Przychodnia Arka ul. Nad Jeziorem. Pani dr Wioleta Olender, naprawde dobra w kotach. tel: o32218611108.2009 Ań____ pisze:Pani weterynarz nazywa się Oleander (literówka). Jest b.miła, zainteresowana zwierzętami, z relacji mojej przyjaciółki, która przez wiele lat chodzi do niej ze swoimi kotami, wynika, że także dobra.
Mnie do p.Oleander zniechęciły jej wysokie ceny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości