Moderator: Moderatorzy
naska pisze:Polecam lecznice Futrzak .Rewelacyjne podejscie do zwierząt,profesjonalizm a sterylki prawdziwy majstersztyk.Dwoch lekarzy pani Jola i pan Maciek.Nie ma stażystów i pomocy technicznej więc wszystko pod bezposrednią kontrolą .
Estraven pisze:Łódźpleciugapleciugowska pisze:Zdecydowanie polecam Przychodnię dla Zwierzat "Psia Kość" na Teofilowie (ul. Rojna 17). Pracuje tam trzech świetnych lekarzy - nie lekceważących przyprowadzanych tam zwierząt. O zaangażowaniu ich w ratowanie zwierząt niech świadczy fakt, że koty bezdomne, którymi się opiekuję - są tam leczone bezpłatnie. Lecznica ma własne laboratorium analityczne. Kilka dni temu byłam świadkiem dramatycznego ratowania psa z ciężkim udarem słonecznym. Dzięki niesłychanemu uporowi dr Marcina tego pięknego psa udało się uratować.
mysza_87 pisze:Pabianice
Ja ze swojej strony mogę polecić lecznicę dr Grzegorza Krzemionki w Pabianicach na ul. Traugutta 2, tel. 042 2154044. Mieści się ona w cetrum Polski - pod Łodzią a z tego co wiem wiele osób nie tylko z Łodzi do niej przyjeżdża ale także z Łasku, a 2 razy widziałam ludzi z Sieradza (50 km od Pabianic) .
Dr Krzemionka to najlepszy weterynarz z jakim się kiedykolwiek spotkałam! Ma niesamowite poczucie humoru, rewelacyjne podejście zarówno do zwierząt jak i do ludzi. Zawsze gdy byłam u niego na przywitanie podawał mi rękę i tak samo się żegnał. Co więcej, tak samo było w przypadku mojej mamy, siostry i przyszłej teściowej więc wydaje mi się, że do każdego ma tak ciepły stosunek. No i niesamowicie zapamiętuje zwierzęta. Jest bardzo troskliwy i naprawde delikatny w stosunku do zwierząt. Rozmawia z nimi jak z ludźmi.
Z moim przyszłym kotkiem na pewno będę do niego chodziła.
Z tym że on ma teraz także drugą klinikę. Poza tym w tej przyjmuje jeszcze pani dr, ale zdecydowanie bardziej polecam dr Krzemionkę i proponuję najpierw zadzwonić i zorientować się, czy akurat dr Krzemionka przyjmuje.Rachelinka pisze:A ja nie polecam i juz pisze czemu:
nie zdiagnozowal mi Białej, wymyslał rozne teorie nt jej wzdetego brzuszka i bóli brzuszka, twierzdil ze to dlatego ze nie jest karmiona surowizna choc na wstepie zaznaczyłam ze jest na dobrej karmie i drobiu.. i uwaga zlecil karme dla tłusciochów chociaz kotka-znajda miala niedowage i dla sterylizowanych kotek choc sterylizowana nie byla o czym dobrze wiedzial i dał jej antybiotyk. Dopiero w lecznicy "podaj Łapę" zrobili kotce badania i wyszedł podwyzszony mocznik.
Dlatego "PodajŁapę" za Żamkowej 4 (w fabryce) polecam całym sercem.
Nie leczono kota na niewiadomoco, wyniki badan tego samego dnia, rzeczowa informacja o leczeniu i postepowaniu. I co wazne nie wydaja zwierzat po zabiegach jesli sie calkiem nie wybudza z narkozy czego nie mozna powiedziec o "Krzemionce".02.2010 miauczy kotek pisze:ABSOLUTNIE ODRADZAM WIZYTY U W LECZNICACH U DOKTORA KRZEMIONKI W PABIANICACH NA UL. TRAUGUTTA.
MAM NIESTETY BARDZO BOLESNE DOŚWIADCZENIA Z RÓŻNYMI SWOIMI ZWIERZAKAMI, np. nieudolna sterylizacja, kotka dostałą za dużą narkozę, przez tydzień była ratowana, bo już robiła pod siebie...,
kotka po wypadku samochodowym, zmiażdżona łapa, dziury w drugiej, męczyła się tydzień, uśpiona została w nocy U KONIA, po ataku z bólu, który dostała.
Kociak, który po jego leczeniu dostał mechaniczne żółtaczki.
Dr. Krzemionka nie jest zbyt popularny w Pabianicach.
Na dodatek drogi i według wielu opinii wyciąga kasę.
mokkunia pisze:ŁÓDŹ
polecam
Gabinet weterynaryjny Cztery Łapy
Butkiewicz Agnieszka, Korzeniowski Aleksander
Ciołkowskiego 14
tel. 0 42 681 05 06
Lecznica do której mam pełne zaufanie. Pracują w niej weterynarze oddani swojej pracy, którzy zrobią wszystko by wyleczyć naszego zwierzaka, informując nas zawsze szczerze o jego stanie, sposobie leczenia i rokowaniach. Na miejscu jest USG i RTG oraz laser.bazylica pisze:włąśnie do tej lecznicy mam się zgłosić z Jasiem bo oni współpracują z Kocią Mamą10.2010 anka22 pisze:Polecam szczerze lecznice Cztery Łapy na Ciołkowskiego 14. Szczególnie dr Aleksandra oraz dr Justynę. Przychodnia jest wspaniale wyposażona w sprzęt diagnostyczny, dr Aleksander zawsze cierpliwie i wyczerpująco tłumaczy o wszystkim co robi ze zwierzakiem, bardzo dobry diagnosta, przeprowadza bardzo dokładny wywiad, bierze pod uwagę rózwież wskazówki własciciela zwierzęcia. Dr Justyna też wspaniały diagnosta, wnikliwy obserwator zwierzaka, niczego nie zapomina, wszystko dokładnie zapisuje na kartce , co jak , kiedy i w jakich ilościach podać. Byłam ze swoimi kotami w kilku gabinetach , ale wreszczie jak trafiłam tu, to już się od Czterech Łap nie odczepię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości