Moderator: Moderatorzy
Jarka pisze:I ja mogę szczerze polecić Tomasza Deskę z Mobilvetu - rozumie zwierzęta, jest kontaktowy, a ceny ma bardzo przystępne.
Lilka Mrau pisze:Mam pytanie:
Co sądzicie o weterynarzach Z Lecznicy dla Zwierząt na piątkowie na ul.Pawłowskiego 2a?
My narazie poznaliśmy Pania Doktor Agnieszke Sobieralską i Pania Doktor Dorote Bukowską, ale narazie bylismy dopiero na 2 wizytach tam , dlatego chciałam się czegoś wiecej dowiedzieć.
Pozdrawiam
domarant7 pisze:Witajcie, Szukam dobrego weterynarza dla mojego kocura norweskiego. Biedakowi coś się stało z oczkiem. Najlepiej z Poznań Rataje.
Lilka Mrau pisze:Lilka Mrau pisze:Mam pytanie:
Co sądzicie o weterynarzach Z Lecznicy dla Zwierząt na piątkowie na ul.Pawłowskiego 2a?
My narazie poznaliśmy Pania Doktor Agnieszke Sobieralską i Pania Doktor Dorote Bukowską, ale narazie bylismy dopiero na 2 wizytach tam , dlatego chciałam się czegoś wiecej dowiedzieć.
Pozdrawiam
Witam ponownie , mam pytanie...wie ktoś może ile kosztuje kastracja kota w tej lecznicy?Bo dodzwonic sie nie mogę:/
Anatolek pisze:domarant7 pisze:Witajcie, Szukam dobrego weterynarza dla mojego kocura norweskiego. Biedakowi coś się stało z oczkiem. Najlepiej z Poznań Rataje.
Ja z całego serca polecam dr Karolinę Jęczeń z kliniki Na polance, ul. Katowicka 11
Niestety będzie tylko do końca marca, ale t solidna weterynarz, z cudownym podejściem do kotów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości