BYDGOSZCZ/TORUŃ - czy jest możliwość NARKOZY WZIEWNEJ ?

Informacje i opinie o lekarzach weterynarii, klinikach i gabinetach.

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lis 17, 2012 19:34 BYDGOSZCZ/TORUŃ - czy jest możliwość NARKOZY WZIEWNEJ ?

Cześć,

szukam informacji jak w temacie :) Mamy u siebie w DT dwie kotki ze schroniska. Jedna z nich nie mogła być wysterylizowana, ponieważ podczas pierwszej próby sterylki w schronie konieczna była reanimacja (nie znam szczegółów, taki opis dostałam ze schroniska) :|
Powiedziano mi też, że operacja nie jest wykluczona, ponieważ można spróbować narkozy wziewnej..tylko, że nigdzie nie mogę znaleźć na ten temat informacji. W schronisku na pewno jej nie ma. chciałabym szukać im już DS, ale mam duże obawy przed wydawaniem Loli bez sterylizacji.. czułabym się pewniej, gdyby była już po.

Czy ktoś coś wie o narkozie wziewnej w Bydgoszczy lub okolicach? Będę wdzięczna za wszystkie info:)

penny-lane

Od: Wto lut 14, 2012 10:47

Post » Sob lis 17, 2012 19:57 Re: BYDGOSZCZ/TORUŃ - czy jest możliwość NARKOZY WZIEWNEJ ?

na Bełzy z tego co wiem
pozdrawiam, Agnieszka&Pati

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Od: Pt mar 20, 2009 15:55

Post » Sob lis 17, 2012 23:10 Re: BYDGOSZCZ/TORUŃ - czy jest możliwość NARKOZY WZIEWNEJ ?

Kurczę, faktycznie mają coś takiego "Komasaroff- znieczulenie wziewne". W sumie powinnam zainteresować się tą kliniką jako pierwszą.. Dzięki :ok:

penny-lane

Post » Nie lis 18, 2012 9:03 Re: BYDGOSZCZ/TORUŃ - czy jest możliwość NARKOZY WZIEWNEJ ?

penny-lane pisze:Kurczę, faktycznie mają coś takiego "Komasaroff- znieczulenie wziewne". W sumie powinnam zainteresować się tą kliniką jako pierwszą.. Dzięki :ok:

tak, mają, moja kotka miała

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia

Post » Pon lis 19, 2012 19:45 Re: BYDGOSZCZ/TORUŃ - czy jest możliwość NARKOZY WZIEWNEJ ?

ak, mają, moja kotka miała

a jak z kosztem takiego zabiegu? chociaż w przybliżeniu?

penny-lane

Post » Wto lis 20, 2012 18:25 Re: BYDGOSZCZ/TORUŃ - czy jest możliwość NARKOZY WZIEWNEJ ?

nie wiem, bo u nas to była bardzo poważna operacja to i koszty dużo większe niż przy sterylizacji, ale klinika na Bełzy do tanich nie należy

Yoga Kropka Żabcia Gery

yogusia