Klinika Niedzielskich we Wrocławiu - zna ktoś???

Informacje i opinie o lekarzach weterynarii, klinikach i gabinetach.

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon wrz 22, 2008 13:50 Klinika Niedzielskich we Wrocławiu - zna ktoś???

Czy może ktoś polecić/odradzic? Jakie macie doświadczenia?
Szukałam w wątku "Weci polecani", ale nie było tam ani słowa o tej lecznicy (ani na plus ani na minus) :-/
I jeszcze drugie pytanko - czy jest jakaś dobra lecznica w Siechnicach pod Wrocławiem (wkrótce się tam przeprowadzam), albo nie w samych Siechnicach, ale gdzieś we Wrocku od strony Siechnic (to tak jak na Oławę czy Opole)? Znalazłam tylko Panaceum na Tarnogórskiej (Księże Małe zdaje się) - w wetach polecanych ktoś pisał, że jest ok - ale wolałabym mieć chociaż ze 2-3 opinie do porównania :-P
Obrazek Obrazek Bazylek
Filipek [']
ok.15/11/2006-6/11/2009
Śpij Słoneczko...

http://www.kiciory.pl

agusiaw

Od: Wto lut 06, 2007 15:10

Post » Czw paź 09, 2008 16:37

Co do lecznicy Niedzielskich to ja mam o nich jak najlepszą opinię. Towarzyszyłam koleżance, która operowała u nich kota (wyszycie cewki moczowej). Kot był otoczony fachową, troskliwą opieką, koleżanka o wyniku i przebiegu operacji została poinformowana telefonicznie. Mogła dowiadywać się o kota o każdej porze dnia i nocy i pomimo, że w lecznicy jest kilku lekarzy to każdy był zorientowany w tym konkretnym przypadku. Gdy zawiozłyśmy do nich kota, który był w stanie prawie agonalnym, mogłyśmy dotrzymywać mu towarzystwa mimo, że kot był podłączony do kroplówki i co jakiś czas sprawdzano jego stan. Nikt nas nie wypraszał, nie poganiał, wręcz zachęcano aby być przy kocie. Co jakiś czas przychodził lekarz rozmawiał z nami, chętnie odpowiadał na pytania, tłumaczył wątpliwości. Po tym jak u nas w mieście postawiono na kocie "krzyżyk" byłyśmy obie w lekkim szoku gdy zobaczyłyśmy jak wygląda tam opieka i traktowanie pacjenta i nas. Kot jest już 3 lata po operacji i ma się dobrze, a ja do tej pory porównuje naszych wałbrzyskich lekarzy do tych z lecznicy u dr Niedzielskiego i niestety nasi wychodzą blado w tym porównaniu.
Ja ze swojej strony jak najbardziej polecam ta lecznicę :)
>^^< Swietłana >^^<

aga_tka

Od: Śro cze 14, 2006 8:01

Post » Czw paź 09, 2008 19:46

Oooo dziękuję za odpowiedź :-)
Wygląda na to, że to rzeczywiście dobra klinika :-)
Zobaczę jak się spiszą przy moich footrzastych :-)
Obrazek Obrazek Bazylek
Filipek [']
ok.15/11/2006-6/11/2009
Śpij Słoneczko...

http://www.kiciory.pl

agusiaw

Od: Wto lut 06, 2007 15:10