Co do lecznicy Niedzielskich to ja mam o nich jak najlepszą opinię. Towarzyszyłam koleżance, która operowała u nich kota (wyszycie cewki moczowej). Kot był otoczony fachową, troskliwą opieką, koleżanka o wyniku i przebiegu operacji została poinformowana telefonicznie. Mogła dowiadywać się o kota o każdej porze dnia i nocy i pomimo, że w lecznicy jest kilku lekarzy to każdy był zorientowany w tym konkretnym przypadku. Gdy zawiozłyśmy do nich kota, który był w stanie prawie agonalnym, mogłyśmy dotrzymywać mu towarzystwa mimo, że kot był podłączony do kroplówki i co jakiś czas sprawdzano jego stan. Nikt nas nie wypraszał, nie poganiał, wręcz zachęcano aby być przy kocie. Co jakiś czas przychodził lekarz rozmawiał z nami, chętnie odpowiadał na pytania, tłumaczył wątpliwości. Po tym jak u nas w mieście postawiono na kocie "krzyżyk" byłyśmy obie w lekkim szoku gdy zobaczyłyśmy jak wygląda tam opieka i traktowanie pacjenta i nas. Kot jest już 3 lata po operacji i ma się dobrze, a ja do tej pory porównuje naszych wałbrzyskich lekarzy do tych z lecznicy u dr Niedzielskiego i niestety nasi wychodzą blado w tym porównaniu.
Ja ze swojej strony jak najbardziej polecam ta lecznicę