Sterylka na Gojawiczyńskiej - warszawa - ktoś może robił ?:)

Informacje i opinie o lekarzach weterynarii, klinikach i gabinetach.

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw maja 19, 2005 13:37 Sterylka na Gojawiczyńskiej - warszawa - ktoś może robił ?:)

To weterynarz u którego badam swojego sierściucha i mysle o sterylce, niestety nie ma wzmianek o tym gabinecie w "polecanych wetach". Może ktoś mi coś doradzi ?:D

czekam an wszystkie pikantne szczegóły!

Pozdrawiam
Wi
Obrazek

wincencja

Od: Pt kwi 01, 2005 15:49

Post » Czw maja 19, 2005 13:42

To by znaczyło, że mieszkasz na Sadach? 8)
Nie mam doświadczeń z jakimikolwiek zabiegami w gabinecie na Gojawiczyńskiej. Szczerze mówiąc nie wiedziałam, że tam w ogóle mają jakiekolwiek zaplecze chirurgiczne, to malutki gabinet przecież.

Może lepiej będzie, jak przeprowadzisz zabieg w miejscu sprawdzonym - u dr. Soszyńskiej w Hematowecie? To niewiele dalej.
Lecznicy jako takiej i dwóch pozostałych pracujących w niej wetów nie polecam, ale dr. Soszyńska jest naprawdę niezwykle doświadczona w sterylizacjach. Robiła zabieg moim obydwóm kotkom, całej rzeszy dziczków i kotom paru jeszcze osób z forum na pewno.
No i mają normalną salę operacyjną.

Daga

Od: Pon lut 04, 2002 15:46

Post » Czw maja 19, 2005 13:50

Daga pisze:To by znaczyło, że mieszkasz na Sadach? 8)
Nie mam doświadczeń z jakimikolwiek zabiegami w gabinecie na Gojawiczyńskiej. Szczerze mówiąc nie wiedziałam, że tam w ogóle mają jakiekolwiek zaplecze chirurgiczne, to malutki gabinet przecież.

Może lepiej będzie, jak przeprowadzisz zabieg w miejscu sprawdzonym - u dr. Soszyńskiej w Hematowecie? To niewiele dalej.
Lecznicy jako takiej i dwóch pozostałych pracujących w niej wetów nie polecam, ale dr. Soszyńska jest naprawdę niezwykle doświadczona w sterylizacjach. Robiła zabieg moim obydwóm kotkom, całej rzeszy dziczków i kotom paru jeszcze osób z forum na pewno.

Owszem mieszkamy na sadach, całkiem od niedawna:)Nota bene w naszym bloku jest kilku kociarzy, bo w oknach siatki są i codziennie widuje dwa kociaki siedzace w oknie na 4 piatrze wmoim budynku :D fajny klimat tam jest ...
A Gabinet mały ale sale operacyjną ma.
Zaraz sobie poczytam o Hematowecie :)
dzieki wielkie
Obrazek

wincencja

Post » Czw maja 19, 2005 14:11

wincencja pisze:
Daga pisze:To by znaczyło, że mieszkasz na Sadach? 8)

Owszem mieszkamy na sadach, całkiem od niedawna:)Nota bene w naszym bloku jest kilku kociarzy, bo w oknach siatki są i codziennie widuje dwa kociaki siedzace w oknie na 4 piatrze wmoim budynku :D fajny klimat tam jest ...
A Gabinet mały ale sale operacyjną ma.
Zaraz sobie poczytam o Hematowecie :)
dzieki wielkie

pozdrawia kolejna Sadowianka żoliborska :twisted:

Yoasia

Od: Czw lut 05, 2004 0:30

Post » Czw maja 19, 2005 17:47 Re: Sterylka na Gojawiczyńskiej - warszawa - ktoś może robił

wincencja pisze:To weterynarz u którego badam swojego sierściucha i mysle o sterylce, niestety nie ma wzmianek o tym gabinecie w "polecanych wetach". Może ktoś mi coś doradzi ?:D

Pozdrawiam
Wi

TO MÓJ pan doktor Wincencjo!! Polecam i jeszcze raz polecam. Kastrował mi Javkę prawie rok temu. Zszył ją ślicznie śródskórnie rozpuszczalnymi nićmi, po 8 dniach obcięcie supełków - biały brzuch, a cięcia nawet nie było widac. Dzięki takiemu szyciu kicia nie wymagała ani kubraczka, ani kołnierza. Dostałam ją wybudzoną. Zniosła to świetnie mimo skończonych 6,5 roku.

A BTW gdzie mieszkasz? Ja na włościańskiej, ale mój balkon widać od Braci Załuskich - 10p, balkon z siatką, kawał drzewa na nim. Hahaha a może założymy mafię Sadowską?

A.

agal

Od: Pon lut 03, 2003 17:48

Post » Czw maja 19, 2005 18:22 Re: Sterylka na Gojawiczyńskiej - warszawa - ktoś może robił

agal pisze:
wincencja pisze:To weterynarz u którego badam swojego sierściucha i mysle o sterylce, niestety nie ma wzmianek o tym gabinecie w "polecanych wetach". Może ktoś mi coś doradzi ?:D

Pozdrawiam
Wi

TO MÓJ pan doktor Wincencjo!! Polecam i jeszcze raz polecam. Kastrował mi Javkę prawie rok temu. Zszył ją ślicznie śródskórnie rozpuszczalnymi nićmi, po 8 dniach obcięcie supełków - biały brzuch, a cięcia nawet nie było widac. Dzięki takiemu szyciu kicia nie wymagała ani kubraczka, ani kołnierza. Dostałam ją wybudzoną. Zniosła to świetnie mimo skończonych 6,5 roku.

A BTW gdzie mieszkasz? Ja na włościańskiej, ale mój balkon widać od Braci Załuskich - 10p, balkon z siatką, kawał drzewa na nim. Hahaha a może założymy mafię Sadowską?

A.

Kocia Warszawa zaczyna przypominać podzieloną wpływami wielką rodzinę mafijną...cóż..możemy spróbować... :twisted:

Yoasia

Od: Czw lut 05, 2004 0:30

Post » Czw maja 19, 2005 19:35 Re: Sterylka na Gojawiczyńskiej - warszawa - ktoś może robił

agal pisze:TO MÓJ pan doktor Wincencjo!! Polecam i jeszcze raz polecam. Kastrował mi Javkę prawie rok temu. Zszył ją ślicznie śródskórnie rozpuszczalnymi nićmi, po 8 dniach obcięcie supełków - biały brzuch, a cięcia nawet nie było widac. Dzięki takiemu szyciu kicia nie wymagała ani kubraczka, ani kołnierza. Dostałam ją wybudzoną. Zniosła to świetnie mimo skończonych 6,5 roku.

A.

Hej,

ja bardzo lubie tego faceta:) jest konkretny i zawsze jak mi bada kota to od kazdej strony, nie musze go o nic prosic ani zwracac uwage na cokolwiek :)
Troszke sie boje, ze sam robi ta setrylke, ale jutro sie z nim spotkam i ustale szczegóły :)

A my mieszkamy sobie na popiełuszki, na końcu gojawiczynskiej :) i mamy ogródek gdzie kota spaceruje w niedzielne popołudnia :D
Mafia Żoliborska powinna powstać:D
koniecznie...
Wi
Obrazek

wincencja

Post » Czw maja 19, 2005 19:36 Re: Sterylka na Gojawiczyńskiej - warszawa - ktoś może robił

Yoasia pisze:Kocia Warszawa zaczyna przypominać podzieloną wpływami wielką rodzinę mafijną...cóż..możemy spróbować... :twisted:

e tam spróbować :) trzeba działać !!:D
Obrazek

wincencja

Post » Czw maja 19, 2005 20:05

no i zadziałałam ..
nie wiem czy za kare po uszach niedostane :)
na kotach załozyłam watek o mafii zoliborskiej drogie Panie zaczynamy!

:)
Obrazek

wincencja