Oddam sunię, bardzo grzeczna,spokojna i kochana...

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro wrz 09, 2009 14:34 Oddam sunię, bardzo grzeczna,spokojna i kochana...

Mam do oddania nie dużą sunię, ok. 3-4 letnią...
Jest bardzo grzeczna, całymi dniami możę siedzieć i się przytulać albo strzelać baranki żeby tylko ktoś ja pogłaskał. Mimo,że wygląda na mieszańca jamnika szorstkowłosego,ma zupełnie inny temperament...jest bezproblemowa, spokojna i kochająca. Jeśli coś jej się nie podoba, zamiast ugryźć czy warknąć- ucieka.
Została prawdopodobnie wyrzucona przez jakiegoś złego ludzia, gdyż w domu zachowuje się idealnie, od razu znała podstawowe zasady- nic nie niszczy, cichutko piszczy gdy chce wyjść, wie do czego służą miski i nie roznosi jedzenia po domu, z reguły nie szczeka. Jeśli jej nie pozwolisz, nie wchodzi na kanapę (zupełnie inaczej zachowuje się gdy ją zawołasz i wtedy bardzo chętnie śpi w łóżku)...pies ideał ;)
Ja niestety w tej chwili suni wziąć nie mogę, nad czym bardzo ubolewam :cry:
Pchełka (nazwana z racji tego w jakim stanie została znaleziona) jest zdrowa, bez pasożytów, przed adopcją może zostać wysterylizowana.
Sunia przebywa w tej chwili w woj.kujawsko-pomorskim, ale możliwy jest dowóz w inne miejsce Polski.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
" Jesteś odpowiedzialny za to, co oswoiłeś... "

Draugia

Od: Nie gru 23, 2007 1:25

Post » Czw wrz 10, 2009 10:24 Re: Oddam sunię, bardzo grzeczna,spokojna i kochana...

podniosę uroczą psinkę :ok:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Czw wrz 10, 2009 13:43 Re: Oddam sunię, bardzo grzeczna,spokojna i kochana...

dziękuję :)
Ja wiem, że miss piękności to nie jest.. ale czym jest piękno bez inteligencji :wink: a inteligencji tej suni nie brakuje...

Draugia

Post » Czw wrz 10, 2009 14:28 Re: Oddam sunię, bardzo grzeczna,spokojna i kochana...

Eee tam, przemiła psinka :1luvu:
To tylko ja,
Tż Gretty

Gretta

Post » Pt wrz 11, 2009 17:47 Re: Oddam sunię, bardzo grzeczna,spokojna i kochana...

no i co..nikt nie chce suni? :cry:

Draugia

Post » Sob wrz 12, 2009 21:03 Re: Oddam sunię, bardzo grzeczna,spokojna i kochana...

Może chociaż DT?
Jeśli wkrótce nikt jej nie weźmie trafi znów na ulicę...
Aż strach pomyśleć jak to przeżyje kolejny raz... :cry:

Draugia

Post » Sob wrz 12, 2009 22:00 Re: Oddam sunię, bardzo grzeczna,spokojna i kochana...

na jakich portalach jeszcze robiłaś ogłoszenia suni?
sunia śliczna(:
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Sob wrz 12, 2009 23:08 Re: Oddam sunię, bardzo grzeczna,spokojna i kochana...

Przed chwilą właśnie dodałam ogłoszenie tutaj
Dodałam też na ogloszenia.tasdj.pl
Próbowałam na dogomanii, ale jakiś błąd serwera był...
Jutro jeszcze usiądę, może allegro zrobię suni..ale tam marne szanse, za dużo psich (i kocich też) nieszczęść :(
Tak żałuję, że nie mogę jej wziąć... :cry: Chyba jeszcze nie spotkałam tak grzecznego i cudownego bezdomnego psa jak Pchełcia...

Draugia

Post » Nie wrz 13, 2009 0:52 Re: Oddam sunię, bardzo grzeczna,spokojna i kochana...

Nie zrażaj się tym, że tam dużo psich i kocich nieszczęść, próbuj wszędzie może akurat ktoś pominie inne ogłoszenia i w oko wpadnie mu Twoja sunia. Nie poddawaj się. Każdy psiak zasługuje na miłość. Życzę powodzenia. Mama nadzieje, że uda Ci się znaleźć dla niej dom.

karnaka

Od: Sob wrz 12, 2009 21:41

Post » Nie wrz 13, 2009 14:00 Re: Oddam sunię, bardzo grzeczna,spokojna i kochana...

Zrobiłam suni skromne allegro...
Może jednak ktoś ją zauważy... :roll:

Draugia

Post » Pon wrz 14, 2009 11:39 Re: Oddam sunię, bardzo grzeczna,spokojna i kochana...

Do góry, Skarbie :ok:
To tylko ja,
Tż Gretty

Gretta

Post » Pon wrz 14, 2009 14:00 Re: Oddam sunię, bardzo grzeczna,spokojna i kochana...

Ufff... Pchełka będzie miała domek u dziewczyny, która się nią ostatnio opiekowała :)
Sunia jest jednak w ciązy i za tydzień ma przyjechac do mnie, zrobimy USG i zdecydujemy czy przeprowadzić sterylkę aborcyjną czy (jeśli będzie piesków 1-2) zaczniemy im szukać dobrych domków.
Najważniejsze, żeby na świecie było mniej psich i kocich (czy jakichkolwiek) nieszczęść... :roll:

Draugia

Post » Wto paź 13, 2009 22:25 Re: Oddam sunię, bardzo grzeczna,spokojna i kochana...

Zapraszam tutaj
Są małe pchełeczki do oddania :)
Cudne i na pewno bedą kochane jak mamusia..o ile nie skończą w schronie :|

Draugia