na ratunek - maleńka sunia w typie ratlerka - Czeladź

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw sty 15, 2009 11:19 na ratunek - maleńka sunia w typie ratlerka - Czeladź

moja kuzynka znalazla w sklepie zoologicznym wystawiona na sprzedaz malutka sunie z chora lapka

kopiuje z dogo

Malutka sunia,w typie ratlerka,na której źli ludzie chcą zarobić znajduje się w sklepie zoologicznym w Realu (Czeladź).Powinna jak najszybciej znaleźć się u weterynarza,gdyż ma zwichniętą tylną łapkę w stawie kolanowym.Niestety inne szczeniaki ją męczą,bo są po prostu większe i sprawniejsze.Dobrzy ludzie jeśli ktoś może ,to niech ją jak najszybciej stamtąd zabierze.Niestety za pieska sklep sobie żąda "po przecenie"kwotę (550 zł).Próbowałam jakoś negocjować,lecz niestety są nieugięci.Ma rzekomo być zabrana w nadchodzący czwartek do Pani "hodowczyni" na giełdę do kartonu,oczywiście na mróz.Jeśli byłoby mnie stać na jej zakup i leczenie (sama mam 3 psy),to nie poruszałabym tego tematu.Może ktoś zamożniejszy zlituje się i wyciągnie ją z tego piekła.

http://images39.fotosik.pl/49/ca454d6e5d5179bb.jpg

zrodlo
http://www.dogomania.pl/forum/f28/na-ra ... dz-129210/
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Czw sty 15, 2009 13:05

Prawde mowiac wykupienie jej jest rownoznaczne z nabijaniem kasy sprzedawcy - bledny krag... Jest popyt = jest podaz...

Iras

Od: Śro wrz 13, 2006 11:32

Post » Czw sty 15, 2009 13:59

dokladnie, dlatego wstrzymywalam sie z tego typu akcjami

zostala wezwana Straz Miejska
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów „ty”, choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu.

Obrazek

jojo

Od: Pon kwi 26, 2004 19:52

Post » Czw sty 15, 2009 17:24

A może TOZ powiadomić , ja mam 3 psy i w niedziele jak nie znajde dla psai kota to też będa u mnie :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03