Pieski obecnie mieszkają na wsi, niedaleko Kępna w nie najlepszych warunkach, jak to często na wsiach bywa.
Śpią w budzie, a noce coraz chłodniejsze

Pieski będą z wyglądu nie duże, dwa kudłate po mamusi, jeden krótkowłosy. Są prześliczne

Cały dzień spędzają na podwórku

Zostały odrobaczone. Mamusia zostanie wysterylizowana - tego już dopilnuję

Po za tym zima w pełni i dobrze byłoby znaleźć pieskom ciepły kąt – nowy, kochający dom

Wszystkie szczeniaki z płci to pieski :) - BŁĄD:!:
Okazało się tydzień po adopcji że to jednak ja miałam rację a nie weterynarz

Założyłam jakiś czas temu wątek na dogomani ale niestety odzew prawie żaden

Szczerze mówiąc, zaczynam wątpić w znalezienie im domów

Najgorsze jest to że nie mam ich jak zaszczepić, bo w tych warunkach byłoby to ryzykowne, a czas ucieka…
Z jednej strony, może w schronisku szybciej ktoś by je wypatrzył…? Ale nie szczepione do schroniska – to pewna śmierć

Ideałem byłby domek tymczasowy, ale gdzie taki znaleźć? Mogłabym sfinansować szczepienie i zakupić karmę, tylko tyle mogę…

Bardzo proszę o pomoc. Może uda znaleźć się dom dla tych szkrabów. Osoby zainteresowane adopcją lub chętne DT proszę o kontakt na PW.
Warunkiem adopcji będzie oczywiście zapewnienie psiakom odpowiednich warunków oraz podpisanie umowy adopcyjnej ( w tym sterylizacja psiaków w odpowiednim czasie )
Uwaga! Istnieje możliwość dowiezienia piesków do DT/DS w granicach 150 km od Kępna lub Wrocławia, a może i dalej....
A oto pieseczki, miesiąc temu - podobno niewiele urosły: