Czarna sunia szuka domku (Łódź)

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lis 12, 2008 22:19 Czarna sunia szuka domku (Łódź)

Dostałam dziś maila od Pani, która odwiedziła moją stronę: www.zwierzak-w-domu.info z prośbą o pomoc w znalezieniu domu dla niedużej, miłej suni.
"Zwierzak" nie jest stroną adopcyjną, więc prośbę zamieszczam tu i na dogo:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/czarn ... ku-124777/

Oto prośba:
"Szukam pomocy, a w zasadzie pośredniczę w szukaniu domu dla przygarniętej suczki. Wiem, ze Pani administruje wiele zwieszakowych stronek, więc pomyślałam, że może uda się za Pani pośrednictwem umieścić w sieci kilka ogłoszeń?
Przesyłam krótką informację o suni oraz zdjęcia. Tekst znajduje się poniżej, zaś zdjęcia w załączniku:

Kilka dni temu (pierwszy tydzień listopada 2008 r) w Łodzi na Radogoszczu znaleziono czarną suczkę - mieszańca. Natychmiast została zawieziona do weterynarza. Jest całkowicie zdrowa. Po zębach można stwierdzić, ze ma 3 lata. Jest małym tłuścioszkiem, który bardzo lubi zabawy. W samochodzie zachowuje się bardzo grzecznie jak na psa i potrafi zostać sama w domu. Reaguje na komendy.

Jeśli ktokolwiek zna właściciela suńki, bądź chciałby dać jej dom proszony jest o informację na e-maila: ifranc@o2.pl lub pod numerem tel. 665 911 196.
Prosimy o pomoc w znalezieniu domu dla suni, gdyż ze wglądu na częste wyjazdy i obowiązki zawodowe osoby, która udzieliła jej tymczasowego schronienia nie może długo zostać pod jej opieką.

Z góry dziękuję za pomoc"

Oto zdjęcia suni:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jeśli ktoś bywa na dogomanii często, to bardzo proszę o podbijanie wątku!
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Śro lis 12, 2008 22:22

Ps.: Jeśli ktoś mógłby ogłoszenia zrobić tej suni i umieścić w sieci to również będę wdzięczna!
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Śro lis 12, 2008 23:36

Przepraszam, że się wtrące ale dzisiaj (mam nadzieję tfu tfu) wyadoptowałam bardzo podobną sunię 8O tylko straszliwą chudzinkę, jednak mordkowo, wow szok.

No i podbiję wątek przy okazji wtrącenia. Może poleć pani, żeby spróbowała ogłosić ją na jakiś większych portalach? Ludzie czasem tak szukają swoich zwierzaków.

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Pt lis 14, 2008 21:20

Jakie portale masz na myśli?
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Wto lis 18, 2008 15:32

Rózne zweirzęce, choćby portal łódzkiego schroniska.
Zajrzyj do kociego ABC
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55