Kraków / okolice- pomoc potrzebna! :(

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto wrz 23, 2008 21:42 Kraków / okolice- pomoc potrzebna! :(

zastanawiałam się, czy nie zwrócić mailem uwagi autorki wątku na konieczność kastracji mamusi po odchowaniu małego, ale wydaje mi się, że mamy do czynienia z tzw. grubszą sprawą, niestety...

ogłoszeniodawczyni pisze:Witam.Ostał sie jeden. Reszte potopiono. Zdołałam jednego uratowac i szukam dla niego domu. Boje sie,ze tego wlasciciele tez utopia.Mam czas do konca tygodnia. Maluszek ma 2 dni i oddamy go, gdy skonczy 1 miesiac. Jego mama jest uroczym brazowym, madrym jamniczkiem, a tata czarnym kundelkiem, wiec to tez bedzie maly mieszaniec. Dam za darmo a nawet dodam czekolade, ale zalezy mi, zeby LUCKY (tak go chwilowo nazywam- szczesciarz) znalazl sie w dobrych rekach. Na terenie Krakowa moge go dostarczyc osobiscie. Jeszcze nie wiem jaka plec, bo troskliwa mamuska, nie pozwala go tknąć jak narazie.

jeśli ktoś chce i może pomóc, można się skontaktować z dziewczyną przez stronkę:

http://krakow.gumtree.pl./c-ViewAd?AdId=75886434

:(
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09