WAWA, JÓZEFÓW - 3 śliczne sunie szukają domów

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw wrz 11, 2008 0:01 WAWA, JÓZEFÓW - 3 śliczne sunie szukają domów

Trzy szczeniaki- suczki szukają kochających domów. Ich mama została
wyrzucona z domu, gdy okazało się, że jest w ciąży... na szczęście
zaopiekowała się nią Dobra Dusza i dała schronienie, zabezpieczy też
przed kolejnymi miotami. Teraz szuka domu dla jej trzech ślicznych
córeczek urodzonych 07.08.2008. Ktoś chętny? :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

kontakt- Dobra Dusza, pani Marta, tel. 0604 10 22 76, martamyszkowska@o2.pl
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt wrz 12, 2008 18:36

Ależ słodkie niedźwiadki :love:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Nie wrz 14, 2008 21:04

Czy mozna podpytać o to jakiej wielkości mw. będą pieski jesli jest to mozliwe do przewidzenia i czy mozliwa jest adopcja poza Warszawę? Koleżanka chce się dopsić - jutro zaprezentuje jej szczeniorki :)

elisee

Od: Czw paź 23, 2003 23:29

Post » Wto wrz 16, 2008 2:58

elisee pisze:Czy mozna podpytać o to jakiej wielkości mw. będą pieski jesli jest to mozliwe do przewidzenia i czy mozliwa jest adopcja poza Warszawę? Koleżanka chce się dopsić - jutro zaprezentuje jej szczeniorki :)

ja tylko przekleiłam ogłoszenie, myślę, że lepiej pytać panią Martę :) Wydaje mi się, że nie powinna mieć nic przeciwko adopcji poza Warszawę, podałam miejsce, gdzie znajdują się psiaki, żeby każdy mógł mierzyć transportowe siły na zamiary :)

mam nadzieję, że psiaki koleżance się spodobają :) bardzo dziękuję, że pomyślałaś o nich :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09