Śliczna Sunia musi znaleźć nowy dom :(

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto mar 04, 2008 23:06 Śliczna Sunia musi znaleźć nowy dom :(

Znajoma poprosiła mnie o pomoc w znalezieniu domu dla suczki. Psinka ma około 1.5 roku. jest zdrowa, czysta i grzeczna, ale podobno agresywnie zachowuje się w stosunku do młodszego dziecka. Warczy i gryzie. Ze starszym dzieckiem bawi się i nie przejawia takiego zachowania. Nasuwa się jedno... młodsze musiało coś zrobić co psiak sobie zapamiętał. Ponieważ to zachowanie trwa od dłuższego czasu zapadła bardzo smutna decyzja: sunia musi znaleźć nowy dom. Właściciele kochają ją i szukają bardzo dobrego domu.
Mam swoje zdanie na ten temat, ale dla rodziców dzieci są najważniejsze... jest to zrozumiałe, ale...

zobaczcie jaki słodziak z tej dziewczynki (jest nieduża - wielkości spaniela bo miała nim być tak na marginesie :roll: )
Obrazek

Obrazek
Maia

Post » Sob mar 15, 2008 8:07

jest piekna jak wzglada jak moja Ruda. co u niej slychac :?:

Iwona ze Swarzędza

Od: Wto sty 01, 2008 15:54

Post » Pt paź 17, 2008 17:12

jest śliczna przypomina mi moja Sabke...

zeus6

Od: Wto paź 14, 2008 18:05

Post » Pt paź 17, 2008 20:06

Mam tylko nadzieję, że właściciele nie stosują techniki szantażu i zatrzymają sunię do czasu znalezienia domu.
A może najpierw skonsultować się z psim behawiorystą???
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Pt paź 17, 2008 21:49

Też wydaje mi sie, że specjalista potrafiłby cos z tym problemem zrobić. Tylko, że najczęściej ludziom po prostu nie chce się i wybierają najłatwiejsze wyjście. Ja też mam jedną suczkę, która nie lubi mojej córki. Nawet dwulatkowi można wytłumaczyc, że ma psa zostawić w spokoju, bo może ugryźć.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Pt paź 17, 2008 22:09

suczka niestety nie pozostała w swoim domu :(. otrzymałam informację od siostry "właścicielki" , że sunia jest w nowym domu. znaleźli go poza forami miau czy dogo. Podobno trafiła do pani bardzo kochającej zwierzęta... mam wielką nadzieję że to prawda.
Maia

Post » Pt paź 17, 2008 22:12

jessooo piekna jest....
Obrazek
Obrazek

lidiya

Od: Sob cze 08, 2002 0:05