pilnie i rozpaczliwie potrzebuję pomocy ludzi z dogo i miau

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie cze 09, 2013 19:22 pilnie i rozpaczliwie potrzebuję pomocy ludzi z dogo i miau

Ratunku.......

Sytuacja wygląda tak http://www.dogomania.pl/forum/threads/2 ... wanego-psa na dogo jest cisza ... maja mnie w odwłoku i mnie osobiście to nie przeszkadza ...... ale krzywdzi Maszę i te dwa czekające na pomoc.

na miau wątek część Maszy od str. 17 jest tu viewtopic.php?f=21&t=151922

Dlatego proszę Was ..... każdy zalogowany na tym forum jest w stanie mnie tutaj sprawdzić tak jak i osoby, które mi pomagają...... nie jestem sama bo bym juz dawno poległa

Jeśli wiecie, potraficie, możecie ..... pomóżcie......

To co widać na zdjęciach to nie oddaje stanu psa.....
Powiem tak. Sonia znalazła dom.
Ania mówi ....bierzemy drugiego ...damy radę. No dobra jak tak to bierzemy. Jadę, widzę skatowaną sunię (miałam wziąć tego siwego, krótkołapego) mówię do Ani skatowana i połamana..... Ania :' damy radę. Potem okazało się, że nie dajemy rady, nijak nie dajemy rady.....mówię Ania ale ona jest w strasznym stanie ....Ania do mnie ale już nie mamy jak..... w końcu znalazłysmy sposób, Ania jest genialna....wiozę psa do Wawy.... wysiadamy z samochodu i widzę jak pod Anią nogi się uginają, ręce trzęsą i słowa zamierają (do tej chwili widziała tylko zdjęcia Maszy) .... dziewczyna jest w szoku a sporo juz widziała.
Tego psa trzeba zobaczyć.....pracownicy lecznicy byli w szoku...... ludzie w poczekalni rozstępowali się gdy ją prowadziłam, milkli
Masze umieszczono w klatce w boksie gdzie sa koty w klatkach, nie prosiłam o to, wetki same taką dyspozycje wydały ze względu na stan Maszy aby miała ciszę i spokój....gdy ją prowadziłam szła za mną technik i mówiła do Maszy: juz dobrze, tutaj będzie cichutko, nikt ci nie będzie szczekał, nie musisz się bać innych psów, kocięta sa grzeczne i spokojne, będziesz miała spokojnie....

Wiem, że na miau sa też osoby z dogo....... POMOCY .....
Ostatnio edytowano Wto cze 11, 2013 11:40 przez aassiiaa, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Przenoszę wątek na inne podforum.
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Nie cze 09, 2013 22:50 Re: pilnie i rozpaczliwie potrzebuję pomocy ludzi z dogo i m

bedziemy podnosić
na necie z doskoku : kontakt: 607 488 598
Obrazek

BUDRYSEK

Od: Czw maja 22, 2008 19:37

Post » Pon cze 10, 2013 8:13 Re: pilnie i rozpaczliwie potrzebuję pomocy ludzi z dogo i m

dzięki wielkie
Obrazek

Kinnia

Post » Pon cze 10, 2013 13:00 Re: pilnie i rozpaczliwie potrzebuję pomocy ludzi z dogo i m

Podniosę.
A może cegiełkowa aukcja na Allegro? Taka na zasadzie KT po 2zł... dużo jest takich. Tylko wydaje mi się, że potrzeba do tego jakiejś fundacji - tylko one chyba mogą wystawić taką charytatywna aukcję? No i nie wiem, czy nie są wtedy dodatkowo zwolnione z prowizji od sprzedaży...
Trzeba by wtedy rozsyłać ludziom link do aukcji - w niej byłoby już wszystko, cała historia psinki, kosztorys leczenia, zdjęcia no i od razu możliwość wpłacenia dowolnej kwoty (dla osób zupełnie obcych chyba też bezpieczniejsza forma niż na prywatne konto).
Może parę groszy by z tego wpadło, nie zaszkodzi chyba spróbować, o ile jest w ogóle taka mozliwość :oops:

Yocia

Od: Sob sie 01, 2009 10:48

Post » Pon cze 10, 2013 13:26 Re: pilnie i rozpaczliwie potrzebuję pomocy ludzi z dogo i m

Już podrzucam :ok:
Na Dogo się wpisałam :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon cze 10, 2013 13:56 Re: pilnie i rozpaczliwie potrzebuję pomocy ludzi z dogo i m

Koniecznie przedłużcie termin w tym wydarzeniu https://www.facebook.com/events/1701321 ... ext=create - szybko się przeterminuje i nie da się go udostępniać ani edytować tytułu :(
Udostępniłam jedno i drugie!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon cze 10, 2013 14:50 Re: pilnie i rozpaczliwie potrzebuję pomocy ludzi z dogo i m

Zaznaczam wątek, by nie uciekł. :ok: :ok: za Maszę, pozostałe psy z pola i za gang Burasków :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon cze 10, 2013 15:01 Re: pilnie i rozpaczliwie potrzebuję pomocy ludzi z dogo i m

Alienor pisze:Zaznaczam wątek, by nie uciekł. :ok: :ok: za Maszę, pozostałe psy z pola i za gang Burasków :ok: :ok:

:ok:
Podrzucę wątek
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon cze 10, 2013 18:08 Re: pilnie i rozpaczliwie potrzebuję pomocy ludzi z dogo i m

Hej, bardzo ważne- trzeba uzupełnic rozliczenie w pierwszym poście na dogomanii, Klub Wytrwałych Baloniarek chce zrobić dofinansowanie ;)
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Pon cze 10, 2013 19:26 Re: pilnie i rozpaczliwie potrzebuję pomocy ludzi z dogo i m

z ta genialnością to lekka przesada....

rozliczenie na dogo zaraz będzie

a oto Masza po operacji

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
jo.anna

Post » Pon cze 10, 2013 19:54 Re: pilnie i rozpaczliwie potrzebuję pomocy ludzi z dogo i m

sicna dziewcynka Maszeńka.... juz jest w dt w Wawie ...... teraz załatwiam jedzonko i suplementy .... i parę innych rzeczy ....jutro wstawię zdjęcia z dt (powinnam juz dostać)

a i dt jest rzetelny i sprawdzony..... zna się na piesach i opiece nad nimi i można mu zaufać :D

uffffff
Obrazek

Kinnia

Post » Pon cze 10, 2013 20:09 Re: pilnie i rozpaczliwie potrzebuję pomocy ludzi z dogo i m

Nie mam zbyt wielkiego konta na dogo ale staram się jakoś podnosić.
Dobrze, że wątek na kotach, może jakoś szerzej pójdzie.
Banerek chyba gdzieś widziałam.
ma ktoś pod ręką

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon cze 10, 2013 20:51 Re: pilnie i rozpaczliwie potrzebuję pomocy ludzi z dogo i m

jestem
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw cze 13, 2013 22:27 Re: pilnie i rozpaczliwie potrzebuję pomocy ludzi z dogo i m

tutaj jest watek Maszeńki http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=151922 od strony 17tej ..... wcześniej jest wątek psów z pola i Soni z pola ..... Sonia już w ds

zapraszamy
Obrazek

Kinnia

Post » Pt cze 14, 2013 7:07 Re: pilnie i rozpaczliwie potrzebuję pomocy ludzi z dogo i m

Do góry Maszeńko :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[następna]