zagubiony brązowy mix jamnika Bielany Warszawa

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro cze 13, 2012 17:00 zagubiony brązowy mix jamnika Bielany Warszawa

od kilku dni biega przy lotniczym pogotowiu ratunkowym mix jamnika z czerwoną, może brązową obróżką. Może Ktoś go szuka dlatego tworzę wątek. Straż dostała zgłoszenie w jego sprawie więc możliwe że go odłowią i ulokują w schronie- wiem to od sąsiadów.
Nie poruszam się na psich portalach więc ewentualnie , proszę o puszczenie informacji dalej.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Pt cze 15, 2012 13:26 Re: zagubiony brązowy mix jamnika Bielany Warszawa

asia2 pisze:od kilku dni biega przy lotniczym pogotowiu ratunkowym mix jamnika z czerwoną, może brązową obróżką. Może Ktoś go szuka dlatego tworzę wątek. Straż dostała zgłoszenie w jego sprawie więc możliwe że go odłowią i ulokują w schronie- wiem to od sąsiadów.
Nie poruszam się na psich portalach więc ewentualnie , proszę o puszczenie informacji dalej.

:!: :!: :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt cze 15, 2012 19:54 Re: zagubiony brązowy mix jamnika Bielany Warszawa

jest tu jeszcze. Zasadzę się na niego wieczorem. To starszy pies i utyka na jedną noge.

asia2

Post » Sob cze 16, 2012 8:29 Re: zagubiony brązowy mix jamnika Bielany Warszawa

asia2 pisze:jest tu jeszcze. Zasadzę się na niego wieczorem. To starszy pies i utyka na jedną noge.

może sie zgubił a może...
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob cze 16, 2012 20:21 Re: zagubiony brązowy mix jamnika Bielany Warszawa

wieczorem nie mogę go namierzyć. Nawiązałam kontakt z sos jamniki w potrzebie ale nie mają miejsca na niego i proponują mi paluch :cry:
Dziś go nie widziałam ani razu. Pewnie się mijamy albo straż go zgarnęła.

Myślę, że został porzucony bo biega tylko w pewnym obrębie, jakby czekał biedaczek.

asia2