Ktoś wywalił takie małe coś, nie dawno to znalazłam, bardzo głośno płakało , nie mogłam przejść obojętnie, potrzebny dom na cito chociaz tymczasowy. U mnie nie może zostać, mam dwa koty i to jest mój limit na zwierzęta. Nie długo wyjerzdzam do Anglii, nie mogę się tym zajać, nie znam się na psach.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Może jest jakaś prozwierzęca fundacja w pobliżu? Może zwróć się do kogoś personalnie z dogo (wg "mapy pomocy dogo" - mają tam coś takiego albo o podobnej nazwie). Sliczna malutka. Strasznie mi przykro, że nie mam warunków na psa.
mrr pisze:Może przez gumtree szybko znalazłaby dom?
Sunia jest malutka i śliczniusia - powinna szybko znaleźć domek. Wymaga tylko szerokiej akcji ogłoszeniowej. Poogłaszaj ją na lokalnych portalach. A może pakiet ogłoszeń przez CatAngel by się przydał? viewtopic.php?f=27&t=117559
Nie mam pojęcia jak to sie stało, wczoraj w nocy zrobiłam jej ogłoszenie na tablica.pl i odezwała się rano dziewczyna z wolotariatu z Wałbrzycha. Malucha jej przekazałam dziś i na szczęście ma już zapewniony domek stały. Nie wiem co bym zrobiła z tym malcem, nie znam sie na psach.... Bardzo się cieszę, Dziękuję wam wszystkim