Stowarzyszenie Adopcje Buldożków - nasze psy do adopcji

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto mar 06, 2012 23:04 Stowarzyszenie Adopcje Buldożków - nasze psy do adopcji

STOWARZYSZENIE ADOPCJE BULDOŻKÓW
z siedzibą w
80-297 Rębiechowo, ul. Bursztynowa 3

KRS 0000406498

NIP 589-200-88-40

Regon 221580791

tel. 690 99 49 22
mail: pomoc@adopcjebuldozkow.pl

Zarząd:
Dorota Alicja Smith - Prezes Zarządu
Anna Gajewska - V-ce Prezes Zarządu
Małgorzata Przybysz-Płachecka - członek Zarządu

Nr konta:

15 1160 2202 0000 0002 0821 3750

Na nasze konto wpłacamy zawsze z dopiskiem DAROWIZNA oraz IMIĘ I NAZWISKO, NICK Z FORUM.

Strona internetowa:

http://www.adopcjebuldozkow.pl

NASZE BULDOGI, BULDOŻKI I MOPSY DO ADOPCJI:

HOPE

Hope to 3.5 piękny buldog francuski, którego dotychczasowe życie sprawiło, że nie potrafi odnależć się w zwyczajnej codzienności.
Pies najprawdopodobniej był bity przez poprzednich właścicieli, szczególnie gdy zdarzało mu się załatwić się w domu. Ma lęki związane z oddawaniem moczu, żle reaguje na podniesiony głos, czy gwałtowne ruchy ręką.
Bardzo boi się mężczyzn, ze strachu potrafi próbować ugryżć. Jest początkowo nieufny i przestraszony, by po czasie otworzyć się i pozytywnie reagować na człowieka.
Jest psem mądrym, wrażliwym i inteligentnym, gdy uda się przezwyciężyć jego problemy będzie fantastycznym i wiernym towarzyszem. Ma silny charakter i potrzebuje silnego i zdecydowanego człowieka.
Szukamy dla Hope doświadczonego domu, najlepiej bez innych zwierząt i bez małych dzieci. Domu, który będzie potrafił pracować z psem i przy pomocy behawiorysty lub innych specjalistów wyciszy go i wyprostuje zwichniętą duszę tego pięknego buldożka.
Hope to takie piękne imię - podarujmy temu psu nadzieję na lepsze jutro u boku kochającego właściciela.

Obrazek

SUZI

Suzi to fantastyczna, pogodna i żywiołowa 3 letnia suczka. Jest mądra, ciekawa świata, szybko się uczy. Bardzo kocha ludzi i mocno się przywiązuje.
Traumy w jej życiu ( pseudohodowla ) spowodowały bardzo silny lęk separacyjny - Suzi płacze i protestuje gdy zostaje sama, jest wtedy niezwykle nieszczęśliwa. Mamy nadzieje, że w nowym domu, przy odpowiednim prowadzeniu i nauce szybko pozbędzie się swych lęków. Potrzebuje czułości, miłości i konsekwencji. Szukamy dla Suzi domu najchętniej bez innych zwierząt, gdyż sunia potrafi zachowywać się w sposób dominujący. Dla nowych właścicieli Suzi będzie prawdziwym skarbem, jest absolutnie oddana i zapatrzona w człowieka, uwielbia dzieci. Obecnie przebywa w domu tymczasowym w Bydgoszczy.

Obrazek

lavinia

Od: Pon sie 01, 2005 17:37

Post » Śro mar 07, 2012 16:52 Re: Stowarzyszenie Adopcje Buldożków - nasze psy do adopcji

witaj Lavinia ,powodzenia w szukaniu domków :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro mar 07, 2012 19:44 Re: Stowarzyszenie Adopcje Buldożków - nasze psy do adopcji

Super że jest stowarzyszenie ratujecie buldożki :lol: :ok: , ja od wielu lat marze o buldożku , ale nie stać mnie na takiego piesia a chciałam bym kiedyś przygarnąć taka biedę np z pseudo czy niepełno sprawnego ech ..
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw mar 08, 2012 11:54 Re: Stowarzyszenie Adopcje Buldożków - nasze psy do adopcji

lavinia działa już tak długo że zdążyła i mnie zarazić buldożkami :wink:
miałam kiedyś przyjemnośc mieć na tymczasie takie sraluchy ,to małe uboty :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20