oddam chorą suke sarę w dobre rece-pilne!!!!!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lut 24, 2011 15:52 oddam chorą suke sarę w dobre rece-pilne!!!!!

jestem zmuszona oddać w dobre ręce moją 5 letnia suke sarę
suka jest chora na trzustkę i nie stac mnie na karme weterynaryjna a tylko na takiej moze w miare funkcjonowac
suka to mix charta z bokserem
jest lagodna do innych zwierzat
w domu zachowuje czystosc
jest wysterylizowana
ne mam zdjec bo nie mam aparatu,czy może ktoś z was z okoicy wadowic spotkać sie ze mna i porobic zdjecia?
do oddania w dobre ręce jak najszybciej
gerardbutler

Post » Czw lut 24, 2011 16:16 Re: oddam chorą suke sarę w dobre rece-pilne!!!!!

A może zrobimy bazarek na rzecz piesinki i wspomożemy ją pieniążkiem, żeby nie musiała się rozstawać z właścicielami. To że jest chora nie jej wina, ale są inne sposoby niż oddanie innym. Proszę się zastanowić, suczka też ma uczucia i trzeba zrobić wszystko żeby została.

szyszek

Od: Czw paź 14, 2010 14:11

Post » Czw lut 24, 2011 16:18 Re: oddam chorą suke sarę w dobre rece-pilne!!!!!

i tak mnie już wszyscy i na dogo i na miau gnoja że mam zwierzaki a nie mam pracy
tylko ze szukam pracy a to nie moja wina że jej nie mogę znależc :!:
mysle że wole juz sie pozbyc psa niż prosic kolejny raz o pomoc ( prosze przejrzyj moje posty) bo znów sie wszyscy będa przypieprz...
gerardbutler

Post » Czw lut 24, 2011 16:31 Re: oddam chorą suke sarę w dobre rece-pilne!!!!!

Ja Cię nie krytykuję, bo wiem że życie jest ciężkie i czasami trzeba dokonywać wyborów, niekoniecznie " dla siebie "korzystnych" ale jeśli chciałabyś zatrzymać psinke u siebie to może zorganizujemy jakiś bazarek?
Zawsze to parę groszy będzie.

szyszek

Od: Czw paź 14, 2010 14:11

Post » Czw lut 24, 2011 16:34 Re: oddam chorą suke sarę w dobre rece-pilne!!!!!

jesteś w stanie oddać sunię,żeby nikt sie nie przypieprzał :?: :?
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw lut 24, 2011 16:39 Re: oddam chorą suke sarę w dobre rece-pilne!!!!!

zrozumcie jedną rzecz: skoro nie chce zle dla psa bo pisze że chce go komus oddac a nie od razu do schronu czy uspienia to czemu mnie potepiacie?jeszcze jedno : żadne z moich zwierzat nie zostalo przezemnie kupione czy wziete ot tak z widzimisie :!: były to zwierzeta podrzucone do mnie lub znalezione chore i wyleczone przezemnie i naklarmione
wtedy jeszcze nie wiezialam o czyms takim jak dogo i miau, wiec nie dawalam tam info o adpocji zwierzat
dlatego zostaly wszystkie u mnie
teraz mnie mam pracy i dlatego mi tak bardzo ciezko!!!!!!!
gerardbutler

Post » Czw lut 24, 2011 16:43 Re: oddam chorą suke sarę w dobre rece-pilne!!!!!

Ostatnio edytowano Czw lut 24, 2011 16:48 przez gerardbutler, łącznie edytowano 3 razy
gerardbutler

Post » Czw lut 24, 2011 16:44 Re: oddam chorą suke sarę w dobre rece-pilne!!!!!

gerardbutler pisze:zrozumcie jedną rzecz: skoro nie chce zle dla psa bo pisze że chce go komus oddac a nie od razu do schronu czy uspienia to czemu mnie potepiacie?jeszcze jedno : żadne z moich zwierzat nie zostalo przezemnie kupione czy wziete ot tak z widzimisie :!: były to zwierzeta podrzucone do mnie lub znalezione chore i wyleczone przezemnie i naklarmione
wtedy jeszcze nie wiezialam o czyms takim jak dogo i miau, wiec nie dawalam tam info o adpocji zwierzat
dlatego zostaly wszystkie u mnie
teraz mnie mam pracy i dlatego mi tak bardzo ciezko!!!!!!!

przede wszystkim nikt a przynajmniej ja cie nie potępiam,daleka jestem od tego,po to jest forum ,zeby na nim podyskutować a dyskusja nie polega na tym ,zeby się nawzajem obrażać,dyskusja to wymiana zdań.
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw lut 24, 2011 16:49 Re: oddam chorą suke sarę w dobre rece-pilne!!!!!

kilka razy na dogo też prosilam o pomoc dla moich psow
szczegolnie dla blekiego ktorego leczylam przez 4 lata w adowicach na lojotok skorny a okazalo sie ze to niedobor chormonow
mam 8 kotow i 4 psy , do tego dokarmiam zwierzeta bezdomne i u kolezanki ktorej tez cięzko bo rodzice jej zmarli
mam znizki u moich wetow i dostaje karme z urzedu miasta no i dokupuje jeszcze za pieniadze ktore dorobie jedzenie dla moich zwierzakow
wszystkie sa wysterylizowane i nakarmione
gerardbutler

Post » Czw lut 24, 2011 19:12 Re: oddam chorą suke sarę w dobre rece-pilne!!!!!

obdzwonilam kilka osob powiedzieli ze podesla kogos do mnie i zrobi po wekendzie zdjecia sary do adopcji
gerardbutler

Post » Czw lut 24, 2011 19:50 Re: oddam chorą suke sarę w dobre rece-pilne!!!!!

kilka osob powiedzialo mi ze pomoga mi kupic dla niej ta karme zebym tylko nie musiala jej oddawac
gerardbutler

Post » Czw lut 24, 2011 20:12 Re: oddam chorą suke sarę w dobre rece-pilne!!!!!

gerardbutler, nigdy nie jest tak źle, by nie mogło być gorzej...

Trzymaj się tych zwierzaków bo masz tylko je.

U mnie to samo, jak był okej to znajomych pełno, a jak coś gorzej, to zostały nam koty... i niestety kilka brzydkich słów o zestawie kot+dziecko...

Wystaw bazarki jakieś może?
najszczesliwsza

Post » Czw lut 24, 2011 20:17 Re: oddam chorą suke sarę w dobre rece-pilne!!!!!

ja nie moge na swojego psa :(( tak jest w regulaminie :cry: no wlasnie ja tak mam najszczesliwsza przyjaciol zero tylko koty :1luvu:
gerardbutler

Post » Czw lut 24, 2011 22:36 Re: oddam chorą suke sarę w dobre rece-pilne!!!!!

nieznam sie , ale to moze wystaw na pchlim targu , skoro na bazarku sie nie da ?
ZAGŁOSUJ NA POMORSKI KOCI DOM TYMCZASOWY W ANKIECIE KRAKVETU!

Agonis

Od: Pt lut 05, 2010 12:50

Post » Pt lut 25, 2011 10:25 Re: oddam chorą suke sarę w dobre rece-pilne!!!!!

dalam 2 misy z prawdziwego krysztalu.ale nie mam jak zdjec zrobic
moge dowiezc do bielska i kraka i pokazac :| :| :|
gerardbutler

[następna]