pies ma stracić dom- może kastracja by pomogła?

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob sty 08, 2011 10:22 pies ma stracić dom- może kastracja by pomogła?

takie ogłoszenie znalazłam:

Witam wszystkich. Niestety muszę komuś oddać pieska rasy syberian husky. Niestety przestałem dawać sobie rade z jego ucieczkami, a sąsiedzi mają kury i tp. Jestem zmuszony trzymać go w tej chwili na łańcuchu.Ma błękitne oczy, Lubi długie luźne spacery. Energiczny, zdrowy, słuchany ale uparty, nie jest agresywny (wydaje się że jest rasy czystej. Szczepiony na choroby zakaźne trzy razy(co daję większą pewność że nie zachoruje) Urodzony 11.09.2009. Wabi się Hektor. Oddam w dobre ręce za symboliczną złotówkę.

Chętnych zapraszam. tel.787899391
e-mail. agd.allegro@interia.pl

Nie znam się na szpicach, ale widzę, że właściciel pewnie chętnie zostawiłby psa u siebie, gdyby widział wyjście z sytuacji... dlatego zwracam się do lepszych "w temacie" ode mnie, fajnie by było, gdyby Hektor nie musiał zmieniać domu :)
Kastracja mi przyszła na myśl jako zabieg ograniczający skłonność do ucieczek- a myślę, że psiakowi nie zaszkodzi :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob sty 08, 2011 16:31 Re: pies ma stracić dom- może kastracja by pomogła?

Jezeli on ucieka aby polowac, to kastracja nie zmieni za duzo. Chyba, ze on te kury w innym celu gania :twisted:
Boks osiatkowany od gory i duzo ruchu i zajęcia...
recznie malowana ceramika na zamowienie:
http://www.facebook.com/album.php?aid=1357&id=1718874443&l=aa2b2f153d
ZAMÓW SOBIE KOTECKA... CZY CÓŚ

magyrato

Od: Nie sie 22, 2010 10:00