okolice WARSZAWY- szczeniaki do wzięcia, będą duże

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sty 04, 2011 16:37 okolice WARSZAWY- szczeniaki do wzięcia, będą duże

Państwo nie zdążyli wykastrować suczki, ale planują ten zabieg na wiosnę. Mama psiaków jest mieszańcem kaukaza, prawdopodobny ojciec - pies sąsiadów- jest podobnej wielkości (z genami bernardyna). Z ośmiorga rodzeństwa pozostało 5 piesków i 2 suczki.

Kontakt: 785-529-254

Obrazek

Obrazek

Obrazek

(w najbliższych dniach mam dostać lepsze zdjęcia)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob sty 15, 2011 19:41 Re: okolice WARSZAWY- szczeniaki do wzięcia, będą duże

Jeden maluch ma już dom, reszta szuka nadal- przypominamy się :)

zamieszczam jeszcze prośbę od właścicielki psiaków- wszelkie informacje mile widziane:

Niestety od jakiegos czasu jeden z nich kuleje,może wiesz gdzie moge dostać jakąś pomoc dla niego( mnie teraz nie stać na leczenie,a samo żywienie to juz spora sumka) bardzo mi jest go żal.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Śro sty 19, 2011 20:48 Re: okolice WARSZAWY- szczeniaki do wzięcia, będą duże

pozostały 2 sunie i 2 psiaki- w tym ten z chorą łapką.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85