Państwo nie zdążyli wykastrować suczki, ale planują ten zabieg na wiosnę. Mama psiaków jest mieszańcem kaukaza, prawdopodobny ojciec - pies sąsiadów- jest podobnej wielkości (z genami bernardyna). Z ośmiorga rodzeństwa pozostało 5 piesków i 2 suczki.
Kontakt: 785-529-254
(w najbliższych dniach mam dostać lepsze zdjęcia)
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
Jeden maluch ma już dom, reszta szuka nadal- przypominamy się
zamieszczam jeszcze prośbę od właścicielki psiaków- wszelkie informacje mile widziane:
Niestety od jakiegos czasu jeden z nich kuleje,może wiesz gdzie moge dostać jakąś pomoc dla niego( mnie teraz nie stać na leczenie,a samo żywienie to juz spora sumka) bardzo mi jest go żal.
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
pozostały 2 sunie i 2 psiaki- w tym ten z chorą łapką.