RADOM- potrzebny dom dla suni i KASKA NA STERYLKĘ ABORCYJNĄ

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw gru 02, 2010 6:17 RADOM- potrzebny dom dla suni i KASKA NA STERYLKĘ ABORCYJNĄ

wiadomość od znajomej:

Na ulicy Ludwinowskiej, tam gdzie mam działkę, ludzie "przygarnęli" latem, po czym w listopadzie "wywalili", gdy miała cieczkę, małą ,biszkoptową sunię. Widuję ją jak przemyka między zaspami, gdy jeżdżę tam raz w tygodniu dokarmiać inną sukę, której postawiłam tam budę/i wysterylizowałam 2lata temu ,na własny koszt.

Mając cały zwierzyniec w domu/wydaję perły-diamenty;) szukam w trybie pilnym WSPÓLNIKÓW:))/ !!!/tj. współsponsorów sterylizacji biszkoptowej suni/ waży mniej niż 10kg, może 7?. ma długi włos i wielki strach przed człowiekem w sercu:(
Ona bardzo potrzebuje pomocy!!!!

Najtańsza sterylizacja jaką znalazłam , to w Pankracym/ wariant dla bezdomnej/ 200zł za zabieg+ 140zł za przetrzymanie do zdjęcia szwów/ tj. 20zł za dobę/.
Jeżeli ktoś wie o tańszym i lepszym rozwiązaniu proszę o kontakt.

Pomoc finansowa na konto moje /oświadczam,że brak mi "tzw.sprytu życiowego" i piniądz będzie wydany na psa :)/.

(nr konta podam chętnym na pw- XAgaX)

P.S. Oczywiście szukamy domu----!!---dla chętnych, zrobie zdjęcia i wyślę. Ale sterylka to priorytet, po prostu pali się!!

dorzuciłam swoją finansową cegiełkę, liczę, że sunia nie zostanie bez pomocy :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw gru 02, 2010 19:45 Re: RADOM- potrzebny dom dla suni i KASKA NA STERYLKĘ ABORCYJNĄ

podniosę :D :ok:
przyda się grosik dla suni :)
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53