ŚLĄSKIE- maluchy (psie) do oddania, będą średnie

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie lis 21, 2010 18:42 ŚLĄSKIE- maluchy (psie) do oddania, będą średnie

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Są same bądź prawie same pieski, mają ok. 1,5 miesiąca.

Mama psiaków waży 20-25 kg, niedługo będzie kastrowana.

Psiaki przebywają w Wojkowicach, możliwy dowóz do nowego domu do najbliższych miejscowości: Sosnowiec, Będzin, Czeladź.

Kontakt: 505016061, ajeta_89@interia.pl
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon lis 22, 2010 3:32 Re: ŚLĄSKIE- maluchy (psie) do oddania, będą średnie

kurde wyglądaja na tych zdjeciach jakby bylo im zimno i niewiem to piwnica czy cos :(
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Śro lis 24, 2010 1:42 Re: ŚLĄSKIE- maluchy (psie) do oddania, będą średnie

MartynaP pisze:kurde wyglądaja na tych zdjeciach jakby bylo im zimno i niewiem to piwnica czy cos :(

dlatego staram się pomóc w ich wydaniu i kastracji suni- z tego co wiem, dziewczyna z jakiś powodów nie może trzymać ich w domu.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro lis 24, 2010 1:57 Re: ŚLĄSKIE- maluchy (psie) do oddania, będą średnie

:(
teraz tak zimno jest,one sie do siebie tak wtulaja
to zaraz obok mnie -rzut beretem
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36