TOSIA - chomiczka dżungarska bez łapek szuka domu!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon paź 04, 2010 18:31 TOSIA - chomiczka dżungarska bez łapek szuka domu!

Do adopcji TOSIA - chomiczek dżungarski,barwy naturalnej(agouti), około roczny. Chomiczka pochodzi z interwencji, mieszkała w bardzo złych warunkach. Jest śliczna,bardzo towarzyska i ufna.Jej jedyną ''wadą'' może okazać się brak 3 łapek spowodowany prawdopodobnie wadą genetyczną, jednak mimo to świetnie się porusza i nie przeszkadza jej to w normalnym funkcjonowaniu lecz dodaje jej to dodatkowego uroku

Chomiczek u nas adoptowany powinien mieć zagwarantowane:
-klatkę o wymiarach kuwety minimum 60cm x 40cm
-domek (najlepiej drewniany) służący za kryjówkę
-piaskownicę z piaskiem dla szynszyli, który pomaga utrzymać futerko w czystości, a także daje możliwość zabawy
-urozmaicony pokarm, zarówno świeży jak i suchy
-czystą wodę
-czyste trociny i sianko
-trochę natury tzn. patyki, kamienie, drewniane wyposażenie
-spokój w czasie dnia

Nie oddamy go osobom hodującym gady, ani uważającym że maleńka klateczka 30x20cm dla chomika wystarczy. Szukamy kogoś, kto może zapewnić zwierzątku dobry dom oraz kochające i troskliwe serce.

Zwierzątko aktualnie znajduje się w domu tymczasowym w Chełmie/koło Lublina.
Jest możliwość dowiezienia chomiczki do Lublina lub wysłania jej do innych miast za pomocą przesyłki konduktorskiej (dodatkowy koszt to 25zł)

Wszelkie pytania oraz możliwość wysłania większej ilości zdjęć proszę kierować na maila : agata_jones@wp.pl

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Agata_Roki

Od: Sob lis 07, 2009 21:44

Post » Wto paź 05, 2010 8:29 Re: TOSIA - chomiczka dżungarska bez łapek szuka domu!

Śliczny malutki chomiczek.

ceraaza888

Od: Śro lip 07, 2010 17:53

Post » Wto paź 12, 2010 20:57 Re: TOSIA - chomiczka dżungarska bez łapek szuka domu!

Gdyby trafił się transport nad morze, to chętnie przyję Tosię. Klatek ci u mnie dostatek, każdego rozmiaru i ksztaltu, domki i ine cuda-wianki gryzoniowe też są.. bo u mnie zawsze coś skrobie/piszczy/biega :) Teraz z gryzoni tylko myszoskoczek, więc jakoś aż mi dziwnie.. (no i królik Porzeczka, ale ona na tymczasie i ma już DS zaklepany :) )

Ale jeśli wcześniej znajdzie się ktoś, kto szybciej może się Tosią zaopiekować, to ustąpię miejsca :)
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Śro paź 13, 2010 9:08 Re: TOSIA - chomiczka dżungarska bez łapek szuka domu!

chętnie zaopiekuje się Tosią..mam duża klatkę ,pokarm..i duze serducho..jestem z Wrocławia i pokryje koszt przesyłki konduktorskiej

pacysia

Od: Czw mar 02, 2006 17:37