Jak na razie poszukiwania jego poprzednich opiekunów lub choćby domu nie dały efektów,nikt pieska nie poznaje,nikt nie wie gdzie mieszkał.
Jestem DT dla kotów,zupełnie nie przygotowanym do zaopiekowania sie psem.Dla tego proszę o pomoc:
-prosze o DT dla niego
z pewnoscią nie powinien trafić do schroniska,piesio jest przemiły,posłuszny,choć do pełnej dyscypliny troche mu jeszcze brakuje,ale to bardzo młody psiak,nie ma jeszcze roku,pięknie się przytula,jets przymilny i mimo ze z racji wieku lubi sie bawić,to w sumie jest spokojnym,cichym psiaczkiem.
Piesio potrzebuje odrobaczenia,odpchlenia,zaszczepienia,potem kastracji i domu,domu,domu.U mnie nie moze zostać.Potrzebuje też -psiego-jedzonka,a u mnie wyłącznie kocie,nie mam dla niego szelek,smyczy,na razie paraduje na spacery w kocich szelkach,ale sa nieco przywaskie.
Moze watek na dogo pomógł by jemu i mnie ,gdyby ktoś mógł...Ja wieki temu rejestrowałam sie na dogo i jak zwykle nie pamiętam ani loginu,ani hasła,a piesio nie poczeka,co dzień chce na spacer,co dzień chciałby jesć.
Masakra.
Czy ktos mógłby pomóc w czym kolwiek?