błąka sie suczka ON młoda, okolice Rybna/Sochaczew

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon sie 02, 2010 8:32 błąka sie suczka ON młoda, okolice Rybna/Sochaczew

Pomóżcie! Byłam u przyjaciół, którzy mieszkają pod Warszawa, mała miejscowość wieś Ludwików, koło Rybna, najbliżej Sochaczew. Koło ich domu błąka się młoda (na moje oko nie ma roku) suczka, owczarek niemiecki. Czarna, jasno podpalana. Sojące uszy. Bardzo ładna, na oko zdrowa. Jest bardzo przyjazna do ludzi i do dzieci. Nie agresywna do innych psów.
Sądzę, że ją ktoś wyrzucił. Jest posłuszna, zna podstawowae komendy typu siad. Jada mokre, suchej karmy nie ruszyła.
Oni mają dwa psy ze schroniska, które są bardzo agresywne do inncy zwierząt, zwłaszcza duża suka (zagryzła sukę sąsiadów), nie mogą tej młodej przygarnąć.
Szukałam ogłoszeń czy komuś nie zaginęła w okolicy, ale nie znalazłam, aby kto szukał takeij suczki. Nie mogę się zalogować na dogomani, czy ktoś może pomóc?
Znajomy może ją dowieść do Warszawy, tam pracuje. Jak nie znajdziemy jej opieki czeka ją schronisko, ale też nie wiemy czy ją przyjmą. Bardzo mi jej żal, czeka ją głód, a jak będzie cieczka- napastowanie czered wiejskich kundli- szczeniaki...
HELP!
Obrazek
Obrazek

kirke18

Od: Pt mar 31, 2006 10:17

Post » Pon sie 02, 2010 9:42 Re: błąka sie suczka ON młoda, okolice Rybna/Sochaczew

Za daleko, żeby cos pomóc, ale podrzucić mogę :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon sie 02, 2010 11:58 Re: błąka sie suczka ON młoda, okolice Rybna/Sochaczew

Kurcze, koniecznie watek na dogo...
A moze fundacja jakas by pomogla?? W Sochaczewie dziala NERO
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon sie 02, 2010 12:46 Re: błąka sie suczka ON młoda, okolice Rybna/Sochaczew

Napisałam do nich.
Obrazek
Obrazek

kirke18

Post » Wto sie 03, 2010 19:21 Re: błąka sie suczka ON młoda, okolice Rybna/Sochaczew

DO zamknięcia
Obrazek
Obrazek

kirke18