Legnica pisze:Tak jak pisałam na terenie Legnicy pomogę.Na dogo z jakiegoś powodu nie moge się zalogować,więc napisz proszę o co konkretnie chodzi?
Kopiuję w dogo: Autorem jest stonka1125, która pewnie zaraz się pojawi tutaj.
Najpierw był rozpaczliwy telefon, trudno było dowiedzieć sie czegoś dokładnie, wszyscy w nerwach. Poprosiłam o maila, oto on...
"Witam.
Przed chwilka rozmawialm z Pania odnosnie mojej nieciekawej sytuacji,odnosnie powodzi,ewakuacji i psow ktore przygarnelismy-a w chwili obecnej mamy problem gdyz zostalismy umieszczeni w chlewni z tymi psami(a miedzy nimi sa rowniez moje wlasne)i prawde powiedziawszy na taka okolicznosc mam ich za duzo.Prosze o pomoc w zaadoptowaniu 7 psiakow-4 rasy mieszanej,2 syberian huski(parka),1 owczarek niemiecki,i mieszaniec bullmastifa sunia,ale niestety nie nadaje sie z przebywaniem z innymi psami.Wszystkie wymienione psiaki sa to psy po przejsciach,po dlugotrwalej resocjalizacji,jednak w ciagu dalszym bez prawdziwego domu.Bardzo proszę o pomoc.
Z gory dziekuje J... K....
p.s Pieski w chwili obecnej przebywaja w miejscowosci Dłużyce gm ścinawa,,jest to stara świniarnia do ktorej zostalismy ewakuowani i przebywa tam mąż z synem ze zwierzętami,gdyż nie możemy zostawić ich tam samych.W razie jakichkolwiek pytań proszę dzwonić do mnie pod nr.tel.605xxxxxx
Jeszcze raz dziekuję za zainteresowanie cała ta sytuacją. "
Nie znam nikogo z okolic, może podpowiecie coś, zupełnie nie wiem jak to ruszyć, jestem 140 kilometrów od tego miejsca,bez kogos na miejscu nie jestem w stanie nic zrobić!
Dodatkowe info jakie udało mi sie uzyskać:
Mastifkowata sunia prawdopodobnie wyrzucona z pseudo, wyeksploatowana, onkowate to suczka, słodziutka i ok roczna, przygarnięta ok. tygodnia temu, przybłąkała się....Więcej nie wiem...Najbliżej jest Legnica i Lubin