Śliczne koszatniczki do oddania

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon kwi 12, 2010 20:14 Śliczne koszatniczki do oddania

Witam
Ok. 3 miesiące temu przygarnęłam za pośrednictwem forum samiczkę koszatniczki która okazała się 100% chłopem.Pepe od razu spodobał się naszym dziewczynom co zaowocowało małym romansem.Chłopak zdążył nabroić tydzień temu nasza niunia powiła 4 malce,3 chłopaczków i jedną dziewczynkę ( na początku bliźnięta ,następnie kolejną dwójkę w nocy).Dziewczynka zostaje z nami jednak dla 3 chłopaczków szukamy domku.Najlepiej gdyby ktoś przygarnął całą trójkę (to zwierzątka stadne i najlepiej trzymać grupę jednej płci).Maluchy do wydania będą za ok 3 tygodnie.Maluszki będą zdrowe,odchowane,oswojone i rozpieszczone.Karmione są mieszanką dla koszatniczek,siankiem,mieszanką ziołową "Zuzala",mają do dyspozycji drewniane gryzaczki i zabawki oraz stały dostęp do świeżej wody.Zdjęcia na razie niestety nie dodam (kłopoty z lustrzanką) ale postaram się wrzucić jak najszybciej ;)
Od przyszłego właściciela oczekuję:
-Pełnoletności
-Podpisania umowy adopcyjnej
-Ewentualnej wizyty przed i po adopcyjnej.

Jestem z Wałbrzycha,maluszki mogę osobiście dowieźć do Świebodzic,Świdnicy,Wrocławia,Jeleniej Góry.Ewentualnie do Wrocławia ale za pośrednictwem koleżanki która we Wrocławiu studiuje.
Adoptując jednego kota nie zmienisz świata....ale świat się zmieni dla tego jednego kota.

sirga

Od: Czw lis 12, 2009 13:34

Post » Pon kwi 12, 2010 23:37 Re: Śliczne koszatniczki do oddania

hej,a na forum miłośników koszatniczek,gryzoni też pisałaś?może spróbuj na takim forum podbić :)
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Wto kwi 13, 2010 12:46 Re: Śliczne koszatniczki do oddania

To starowny facet ;)
ObrazekObrazek

dakoti

Od: Nie wrz 09, 2007 22:04

Post » Wto kwi 13, 2010 18:29 Re: Śliczne koszatniczki do oddania

dlatego ja bym prędzej do miłośników tych zwierzątek podbiła,młode kosze można nabyć za pośrednictwem allegro za złotówkę...
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Post » Śro kwi 14, 2010 17:05 Re: Śliczne koszatniczki do oddania

Dzięki zaraz założę wątek na forum degu ;).
Maluszki już biegają po całej wolierze,zaczynają jeść to co dorosłe i dokazują na całego :)
Adoptując jednego kota nie zmienisz świata....ale świat się zmieni dla tego jednego kota.

sirga

Post » Nie kwi 25, 2010 22:00 Re: Śliczne koszatniczki do oddania

Witam :)
2 samczyki są już zarezerwowane został jeszcze jeden samczyk który chętnie dotrzyma towarzystwa innemu samczykowi ;)
Pozdrawiam cieplutko.

sirga

Post » Śro wrz 29, 2010 13:10 Re: Śliczne koszatniczki do oddania

Mam do oddania dwa samczyki koszatniczki ok 2-3 miesięczne .Zdrowe oswojone bardzo ze sobą zżyte dlatego do nowego domku pójdą wyłącznie w komplecie ;) Od nowych właścicieli wymagam tego samego co w pierwszym poście.Istnieje możliwość dowozu do Wrocławia,Wałbrzycha,Świebodzic,Świdnicy lub Jeleniej Góry.Naszego samca udało nam się w końcu wykastrować więc to już najprawdopodobniej ostatnie maluchy.Do samczyków możemy dołożyć klatkę w której obecnie mieszkają ,jednak niedługo trzeba będzie im zakupić większą.Mogę je szczerze polecić dla starszych dzieci są niesamowicie towarzyskie,to takie słodkie ciekawskie gaduły,wszędzie ich pełno i co najważniejsze prowadzą dzienny tryb życia więc są na pewno lepszymi pupilami od chomików.Poza tym żyją długo i jeśli dbamy o ich dietę cieszą się dobrym zdrowiem (są podatne na cukrzycę) Małe mają już ponad miesiąc ogłoszenie na portalu koszatniczkowym jednak nikt się nimi nie zainteresował :/
Pozdrawiam

sirga

Post » Czw wrz 30, 2010 15:24 Re: Śliczne koszatniczki do oddania

spróbuj jeszcze na innych forach gryzoniowych-szynszylowych,szczurowych,królikowych...
jest jeszcze forum ogólno gryzoniowe z podforami dla różnych gatunków :)
życzę powodzenia :)
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria