Ok. 3 miesiące temu przygarnęłam za pośrednictwem forum samiczkę koszatniczki która okazała się 100% chłopem.Pepe od razu spodobał się naszym dziewczynom co zaowocowało małym romansem.Chłopak zdążył nabroić tydzień temu nasza niunia powiła 4 malce,3 chłopaczków i jedną dziewczynkę ( na początku bliźnięta ,następnie kolejną dwójkę w nocy).Dziewczynka zostaje z nami jednak dla 3 chłopaczków szukamy domku.Najlepiej gdyby ktoś przygarnął całą trójkę (to zwierzątka stadne i najlepiej trzymać grupę jednej płci).Maluchy do wydania będą za ok 3 tygodnie.Maluszki będą zdrowe,odchowane,oswojone i rozpieszczone.Karmione są mieszanką dla koszatniczek,siankiem,mieszanką ziołową "Zuzala",mają do dyspozycji drewniane gryzaczki i zabawki oraz stały dostęp do świeżej wody.Zdjęcia na razie niestety nie dodam (kłopoty z lustrzanką) ale postaram się wrzucić jak najszybciej

Od przyszłego właściciela oczekuję:
-Pełnoletności
-Podpisania umowy adopcyjnej
-Ewentualnej wizyty przed i po adopcyjnej.
Jestem z Wałbrzycha,maluszki mogę osobiście dowieźć do Świebodzic,Świdnicy,Wrocławia,Jeleniej Góry.Ewentualnie do Wrocławia ale za pośrednictwem koleżanki która we Wrocławiu studiuje.