WARSZAWA I OKOLICE- mieszańce husky do oddania :)

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lut 23, 2010 2:19 WARSZAWA I OKOLICE- mieszańce husky do oddania :)

Domku szuka 5 psiaków - mieszańców husky; ich mama została przygarnięta i wbrew woli właściciela zaszła w ciążę podczas ucieczki... wkrótce zostanie wykastrowana, aby uniknąć kolejnych takich sytuacji :)

jak dostanę zdjęcia psiaków, pojawią się w tym poście. Szukamy domków :)

pieski:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

sunie:

Obrazek

Obrazek

proszę się zakochiwać :)
Ostatnio edytowano Wto mar 02, 2010 14:16 przez VeganGirl85, łącznie edytowano 2 razy
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw lut 25, 2010 11:52 Re: WARSZAWA I OKOLICE- proszę o pomoc :(

przekleiłam do poniższej grupy:
* Forum
* Rasy
* Grupa 5
* Siberian Husky
* Szpice w potrzebie!!!
Obrazek

sylwiapz

Od: Pon lut 01, 2010 13:00

Post » Czw lut 25, 2010 11:54 Re: WARSZAWA I OKOLICE- proszę o pomoc :(

moge podniesc!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw lut 25, 2010 12:39 Re: WARSZAWA I OKOLICE- proszę o pomoc :(

z dogo:
Jakis czas temu pan tą sunie przygarnął , platala sie w okolicy jakis czas , zlitowal sie nad nia i zabral do siebie , podejrzewa ze sunia byla chyba bita. Sunia zaszla w ciaze sama z siebie , najzwyczajniej w swiecie uciekla panu i wrocila z prezentem. Sunie chcial tez oddac , bo wlasnie bal sie ze znowu bedzie za jakis czas ciezarna a on nie bardzo ma ochote. Poinformowalam pana o tym ,ze w marcu mozna psiaka taniej wysterylizowac , chetnie to zrobi bo chcialby sunie zostawic u siebie ,ale wlasnie tych ciaglych miotow sie bal. Sunia zostanie wysterylizowana i zosanie u pana , natomiast bedzie potrzebna nasza pomoc w wyadoptowaniu pozsotaje 5 szczeniat , jutro dostane fotki na emaila , nie sa to haszczaki bo sunia zostala dorwana przez jakiegos kundelka chyba . Jak psiaki wygladaja to sie okaze jak beda fotki

watek - http://www.dogomania.pl/threads/1895-Sz ... ie/page247
Obrazek

sylwiapz

Post » Czw lut 25, 2010 16:00 Re: WARSZAWA I OKOLICE- proszę o pomoc :(

super :D dziękuję za pomoc- pomogę w ogłaszaniu, znasz mojego maila (właśnie wysłałam odpowiedź na Twojego maila wysłanego z forum), czekam na zdjęcia, kontakt i bardziej szczegółowe opisy :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pon mar 01, 2010 13:32 Re: WARSZAWA I OKOLICE- mieszańce husky do oddania :)

Cudne te maluchy - widziałam na wątku w Dogo - http://www.dogomania.pl/threads/180960- ... byle-gdzie
Obrazek

sylwiapz

Post » Sob mar 06, 2010 2:23 Re: WARSZAWA I OKOLICE- mieszańce husky do oddania :)

Kontakt w sprawie adopcji: 662 193 687 , orpha@wp.pl

rudy i czarny braciszkowie już w swoich domkach, są też chętni na jedną z suniek- proszę o kciuki :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto mar 09, 2010 23:05 Re: WARSZAWA I OKOLICE- mieszańce husky do oddania :)

domu szuka już tylko jedna sunia- ta z ogłoszenia:

http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z190737753

proszę o jeszcze więcej kciuków :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85