Trzy szczeniaki w okolicach Krakowa. Prosze o pomoc!!!!!!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon gru 21, 2009 15:54 Trzy szczeniaki w okolicach Krakowa. Prosze o pomoc!!!!!!

Witam Serdecznie.
Na imie mam Baśka i mieszkam w okolicach Krakowa. NIe jest to mój pierwszy post na tym forum,lecz pierwszy w tym temacie.Dotychczasz byly to posty o kotach bezdomnych,przygarnietych potrzebujących pomocy. Uzyskałam tu wiele pomocy za co serdecznie życzliwym użytkowniką dziekuje. W takich ludzi warto wierzyć.. Jednak do sedna... :
Nie opodal mnie mieszka facet który sprowadził sobie suczke i psa i rozmnożył nie rasowe psiaki licząc na zyski. Obecnie przy -15 stopniach błaka sie trójka szczeniaków (ok 2 mies.) które trzepią się z zimna.. Gdy zauwazyłam ich obecność wziełam je do piwnicy ,nakarmiłam i pozostawiłam na 3 noce.. Rodziców zaopatrzyłam w karme...NIe mam jednak warunków na przechowywanie psów w domu a serce mi sie kraja gdy trzepia się z zimna... Zadzwoniłam wiec do stowarzyszenia pomocy dla zwierzat.. Dzwoniąc w piatek uslyszlaam od pani ze zjawi sie wkrótce straż miejska . W niedziele rano przybyli Panowie którzy sprawdzili czy własciciel jest w domu (aby wypisac mandat) i gdy przekonali sie ze go nie ma odjechali.. A psiaki zostawili na pastwe losu... Ludzie pomózcie.. Sama nie wiem co mam robic. na nikogo nie mozna liczyc.. Czy ktos pracuje w stowarzyszeniuu..? te psiaki marzna ,umieraja z głodu.. a ja sama mam 2 psy i 2 koty które cięzko wyżywić gdy pracuje tylko jedna osoba w domu (mama) tymbardziej że nie podoba jej sie to moje przechowywanie zwierzaków w piwnicy -wiaze sie to z ciagłym sprzątaniem, wieczny odór.. i co kilka godzinnym posiłkiem. BArdzo prosze o wasze rady i wasza pomoc.. Brak mi słów i pomysłów.. Pragne z calego serca znalesc im dobre domy...
...

basiula92

Od: Sob sie 25, 2007 16:49

Post » Wto gru 22, 2009 9:20 Re: Trzy szczeniaki w okolicach Krakowa. Prosze o pomoc!!!!!!

Naprawde nikt nie jes w stanie pomóc?
...

basiula92

Post » Sob gru 26, 2009 13:08 Re: Trzy szczeniaki w okolicach Krakowa. Prosze o pomoc!!!!!!

Może spróbuj poprosić o pomoc na forum dogomania? Tutaj niestety jest mała szansa, że zgłosi się akurat ktoś szukający piesków :( Poza tym dwumiesięczne szczeniaki mimo wszystko powinny być chyba przy matce.

Afryka

Od: Nie kwi 12, 2009 16:16

Post » Śro maja 05, 2010 19:07 Re: Trzy szczeniaki w okolicach Krakowa. Prosze o pomoc!!!!!!

Jeżeli ktoś interesuje sie nie tylko kociętami ale także zauważa ogromny problem zwiazku z nadmierną ilościa psów bardzo prosze o pomoc i kontakt. Na dzień dzisiejszy suka urodzila kolejny miot szczeniąt które zostały ponad gryzane przez jej towarzyszy... ( wczesniejsze dzieci i psa..) dziekuje wszystkim za serdeczna pomoc..
...

basiula92

Post » Nie maja 09, 2010 17:52 Re: Trzy szczeniaki w okolicach Krakowa. Prosze o pomoc!!!!!!

jakies wiesci?
ObrazekObrazek[color=#FF0000]
Allegro cegiełkowe dla Wizusa http://www.allegro.pl/item1128868766_ow ... atnie.html i Gorbisi http://42.pl/u/2lAl

mercy

Od: Wto sie 25, 2009 20:00