Mam pilnie do oddania chomiczke jasno umaszczoną nie wiem co to za odmiana. Ja sama nie lubie chomików (przeszłam pewien koszmar jak byłam mała z chomikami

). Popcorn (bo tak ją nazwałam) jest bardzo sympatyczna, nie gryzie ludzi i zachowuje się jak chomik w pozytywnym słowa tego znaczeniu

A znalazła się u mnie ponieważ byłam u koleżanki i zajrzałam do klatki z jej chomikami. Ja osobiście mam kręćka na punkcie zwierząt !!! I co znalazłam to była po prostu masakra. Koleżanka kupiła do samca samiczke (Popcorn), która tego samca dosłownie całego pogryzła. On tam leżał i kwiczał, więc go przemyłam opier... znajomą

, że klatka ma być czysta, że samiczki potrafią być agresywne i nie powinna łączyć zwłaszcza jak ma małą wiedzę na ten temat

!!! Koleżanka jak zobaczyła samca (do niego jest bardziej przywiązana) postanowiła zabić samiczkę za karę czy jak to tam można tłumaczyć. No i ja wzięłam chomiczkę i jest u mnie w transporterku, takim dla świnki morskiej. Ma wszystko czego potrzebuje ale ja na prawdę muszę ją oddać. Aha Popcorn musi być sama w klatce
Ktoś chętny ??