Pilnie chomiczka do oddania !!!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt paź 30, 2009 2:39 Pilnie chomiczka do oddania !!!

Mam pilnie do oddania chomiczke jasno umaszczoną nie wiem co to za odmiana. Ja sama nie lubie chomików (przeszłam pewien koszmar jak byłam mała z chomikami :cry: ). Popcorn (bo tak ją nazwałam) jest bardzo sympatyczna, nie gryzie ludzi i zachowuje się jak chomik w pozytywnym słowa tego znaczeniu :1luvu: A znalazła się u mnie ponieważ byłam u koleżanki i zajrzałam do klatki z jej chomikami. Ja osobiście mam kręćka na punkcie zwierząt !!! I co znalazłam to była po prostu masakra. Koleżanka kupiła do samca samiczke (Popcorn), która tego samca dosłownie całego pogryzła. On tam leżał i kwiczał, więc go przemyłam opier... znajomą :evil: , że klatka ma być czysta, że samiczki potrafią być agresywne i nie powinna łączyć zwłaszcza jak ma małą wiedzę na ten temat :twisted: !!! Koleżanka jak zobaczyła samca (do niego jest bardziej przywiązana) postanowiła zabić samiczkę za karę czy jak to tam można tłumaczyć. No i ja wzięłam chomiczkę i jest u mnie w transporterku, takim dla świnki morskiej. Ma wszystko czego potrzebuje ale ja na prawdę muszę ją oddać. Aha Popcorn musi być sama w klatce :!: :!: :!:

Ktoś chętny ??

spyke

Od: Pon maja 11, 2009 13:25

Post » Pt paź 30, 2009 23:48 Re: Pilnie chomiczka do oddania !!!

Witam.
Chętnie ,nawet bardzo chętnie zabrałabym chomika ale to kawałek drogi.........do Lublina.:(

Evunia12

Od: Pt paź 30, 2009 22:23

Post » Sob paź 31, 2009 8:45 Re: Pilnie chomiczka do oddania !!!

NIestety nie mam jak jej tam zawieźć :/

spyke

Post » Sob paź 31, 2009 10:51 Re: Pilnie chomiczka do oddania !!!

Rozumiem.......
Jest mi bardzo przykro,że nie mogę być pomocna........ ale może znajdzie się chętny.......:))
Pozdrawiam.

Evunia12

Od: Pt paź 30, 2009 22:23

Post » Sob paź 31, 2009 18:20 Re: Pilnie chomiczka do oddania !!!

szukam, szukam, szukam ...:)

spyke

Post » Nie lis 01, 2009 15:53 Re: Pilnie chomiczka do oddania !!!

Popcorn już znalazła wymarzony domek :D

spyke