Do znajomych przybłąkał się psiaczek, taką dostałam charakterystykę:
"Pies młody - nie ma jeszcze roku. Znakomicie sprawdził sie na działce (gdzie został znaleziony i przygarnięty). Był bardzo czujny i (co nas zaskoczyło) po blisko miesięcznym pobycie i sporej dawce wolności (jak to na działce) bardzo szybko zaaklimatyzował się do warunków miejskich. Żadnych problemów w mieszkaniu, 3 spacery dziennie. Pies żywy, wykazuje duże chęci do zabawy, ma niezły apetyt. Został odpchlony i odrobaczony. Na koniec najważniejsze - zero agresji "
Kolor - taki płowy, wielkość chyba to się określa jako średni.
Forki z telefonu, mam dostać lepsze:
Kontakt do znajomego podam na pw. Psiak jest w Łodzi.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/
A może nieduży,przekochany piesek po przejściach? Przez kilkanaście dni czekał przy bramie działkowej na swoich Dużych,którzy go tam zostawili na pastwę losu? Jest w DT,ale nie może tam długo zostać (była nawet opcja uśpienia go )Znam tego psiaka,jest przemiły,mieszka z kotami,dzieci też lubi.Dorosły,ale młody.Bardzo grzeczny,posłuszny. To ja robiłam mu zdjęcia,więc niezbyt udane.Transport do załatwienia.
Ja mam super suczke, mala(ok. 5-6 kg),dorosla,czysta,grzeczna,mila,wesola,lubiaca dzieci i inne zwierzeta. Tylko,ze jest na gornym slasku Pozniej dodam zdjecie.
Legnica,bardzo Cię przepraszam,ale moja oferta nieaktualna.Nie,psy nie mają domu,ale ktoś inny będzie się tym zajmował.Dzięki i raz jeszcze przepraszam.