Psiarze POMOCY !!!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt wrz 18, 2009 16:26 Psiarze POMOCY !!!

Czy maleńkie pieski karmi się tak samo jak kocie niemowlaki? Sąsiad ma rodowodową sukę gordona, sześć dni temu się oszczeniła, jeden z piesków jest mniejszy nie ma siły dopchać się do cyca, przez trzy dni płakał i często leżał odsunięty od reszty, suka też się nim za bardzo nie interesowała, dziś rano leżał na brzegu budy zimny, prawie nie oddychał, właściciel powiedział że z niego nic już nie będzie więc go zabrałam. Nie mam bladego pojęcia o małych psach, podaję mu co trzy godz. mleko NAN1 (innego nie mam),piesek ładnie wcina ale strasznie płacze po jedzeniu, napina się bardzo ale mimo masowania brzuszka nie może się wypróżnić. Byłam u tutejszego weta ale powiedział, że niewiele można pomóc oprócz masowania brzuszka. CO JA MAM DALEJ ROBIĆ.
Maks[*], Gru[*], Czesiek[*]
Dusiacz, Lalun, Malizna, Fiti, Kuba

trusiaak

Od: Pt lis 21, 2008 21:02

Post » Pt wrz 18, 2009 16:33 Re: Psiarze POMOCY !!!

:!:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pt wrz 18, 2009 16:53 Re: Psiarze POMOCY !!!

Tak jak kocie mleko też jest sztuczne psie ale jak nie masz to może być owcze lub kozie nie rozcieńczać w ostateczności krowie tylko na pół litra mleka trzeba dodać trzy łżki słodkiej śmietanki bo mleko suk jest bardziej tłuste niż krowie jedną łyżeczkę cukru lepiej glukozy w proszku nie będzie kolki i dwie krople witaminy D3 .Trzymać psika w ciepłym i suchym.Psira to raczej moja mama w zasadzie za bokserami w ogień by skoczyła to jej rasa od ponad 30 lat ,( dziadek uznawał wilczury)ale koty też kocha.Wskazówki powinien dać wetek( coś słabiutkie ma on wiadomości).Walcz o szczeniaka.

chester 16900

Od: Śro wrz 02, 2009 14:27

Post » Sob wrz 19, 2009 18:26 Re: Psiarze POMOCY !!!

Radziłabym zmienić weta (w temacie weci polecani może kogoś znajdziesz w pobliżu) Powinien Ci doradzić jak i czym dokarmiać maluszka. Spróbuj też założyć wątek na "dogomani". Tam z pewnością uzyskasz więcej fachowych psich porad :) Powodzenia.

_kasia_

Od: Sob lip 28, 2007 11:15