Moderator: Moderatorzy
morelowa pisze:Też bym miała jakieś staruchy jakbym mieszkała na parterze płaskim ..
Aia pisze:jak jest się samemu, to ciężko jest mieć psaCzas trzeba mieć dokładnie zaplanowany, by zdążyć wyjść na spacer, tego nie da się pominąć. Ja bym się nie zdecydowała...
Apsa pisze:Aia pisze:jak jest się samemu, to ciężko jest mieć psaCzas trzeba mieć dokładnie zaplanowany, by zdążyć wyjść na spacer, tego nie da się pominąć. Ja bym się nie zdecydowała...
Przy normalnym etacie się da, jak dojazd zajmował mi godzinę, to psy wytrzymywały po 10 godzin (teraz mam bliżej, więc mają lepiej, za to są starsze i to teraz czasem nie wytrzymują). Ale już jakakolwiek aktywność bezpośrednio po pracy odpada - najpierw trzeba do domu, wyprowadzić, a dopiero potem można wyjść na miasto. Nocowanie u znajomych też odpada, no chyba że jest to sama noc, bez wieczoru i poranka. A na wyjazdy rozdysponowuje się towarzystwo między rodzinę i znajomych.
Trzeba trochę kombinować i się dostosować, oj trzeba. Ale uważam że warto![]()
A takiemu mikro to można zostawić kuwetkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości