Bojowniki - biała trochę nadgryziona przez tą drugą samicę... samiec jakoś też siwieje...
ile żyją bojowniki ?

dwa kiryski...
mało się zrobiło tych ryb

i glony mnie zżerają...
dziś odmuliłam wszystko, zobaczymy...

Moderator: Moderatorzy
*anika* pisze:A mnie dzisiaj korciło, żeby pójść do Kakadu (byłam akurat w Arkadii na nowym Sherlocku) i wybrać sobie jakiegoś bojownika, ale na szczęście się przemogłam i nie poszłam
![]()
Na razie nie chcę żadnego kupować, bo powoli dążę do zlikwidowania wszystkich małych zbiorniczków, chcę sobie zostawić tylko te 72 litry.
Tzn. niby te małe nie sprawiają szczególnie jakiegoś kłopotu, ale... nie wiem, jeszcze pomyślę
mamuśka pisze:*anika* pisze:A mnie dzisiaj korciło, żeby pójść do Kakadu (byłam akurat w Arkadii na nowym Sherlocku) i wybrać sobie jakiegoś bojownika, ale na szczęście się przemogłam i nie poszłam
![]()
Na razie nie chcę żadnego kupować, bo powoli dążę do zlikwidowania wszystkich małych zbiorniczków, chcę sobie zostawić tylko te 72 litry.
Tzn. niby te małe nie sprawiają szczególnie jakiegoś kłopotu, ale... nie wiem, jeszcze pomyślę
Ale że co ?![]()
mamuśka pisze:A bojek próbuje flirtować z niebieską panią![]()
niebieska ma pionowe pasy i lata za nim...
Ale chyba za młody jest by cokolwiek...
mamuśka pisze:Ale co mnie dziwi, poprzedni bojownik i ten nie interesują się białą samiczką![]()
czy ona jest inna?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 122 gości