Pedro- malutki kundelek po przejściach- pilnie dom !!!

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie wrz 27, 2009 11:10 Re: Pedro- malutki kundelek po przejściach wraca -PILNIE dom !!!

Obrazek
Malutki Pedro czeka na swój domek

Ania_NSP

Od: Śro kwi 29, 2009 7:18

Post » Pon wrz 28, 2009 8:46 Re: Pedro- malutki kundelek po przejściach wraca -PILNIE dom !!!

Ania_NSP pisze:Obrazek
Malutki Pedro czeka na swój domek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon wrz 28, 2009 18:35 Re: Pedro- malutki kundelek po przejściach wraca -PILNIE dom !!!

Justa i jak wygląda sytuacja z Pedrem u Ciebie i tymczasami? Jak koty przyjęly psiaka, no i odwrotnie, jak Pedro zareagował na nie?

miłka

Od: Pon gru 08, 2008 13:48

Post » Pon wrz 28, 2009 19:42 Re: Pedro- malutki kundelek po przejściach wraca -PILNIE dom !!!

Jako, ze Justynka pewnie malo ma czasu by zagladac na kazdy watek, pozwole sobie skopiowac jej wypowiedz z Dogomani ;)
Justa&Zwierzaki pisze:Bardzo dziękuje
Ja nie mogłam po niego wyjść i poszła po niego moja koleżanka i jakie było zaskoczenie że od razu wiedział gdzie iść i bez błędnie wszedł na piętro i pod dzwi , w domu sie przxywitał z wszystkimi domownikami a niektóre pogonił , na spacerze dałam mu wycisk przy patyczku aby nie tęsknił ale jakoś tęskoty po nim nie wiać bo bawi sie , apetyt dopisuje i teraz sobie śpi a zagodz. ide z nim i z Fibim do P/Lodzi u której też mam koty na tymczasie ...
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Wto wrz 29, 2009 0:00 Re: Pedro- malutki kundelek po przejściach wraca -PILNIE dom !!!

Obrazek

Ania_NSP

Od: Śro kwi 29, 2009 7:18

Post » Wto wrz 29, 2009 6:12 Re: Pedro- malutki kundelek po przejściach wraca -PILNIE dom !!!

Justynko jak Pedro się zachowuje po powrocie?
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto wrz 29, 2009 9:29 Re: Pedro- malutki kundelek po przejściach wraca -PILNIE dom !!!

Petka-P1 pisze:Justynko jak Pedro się zachowuje po powrocie?

Jesli codzi o harakter to nie najlepiej , goni moje koty i niestety warczy przy jedzeniu a u P Lodzi zaatakował 6 letnia dziewczynke :x i od nowa czeba nad nim pracować , na spacerach też żuca sie na psy ... nie wiem czy oni z nim wogóle pracowali :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro wrz 30, 2009 5:17 Re: Pedro- malutki kundelek po przejściach wraca -PILNIE dom !!!

Ciężko będzie, ale wierzę że Pedro da się ułożyć.
Psiaku pracuj nad sobą
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Pt paź 02, 2009 20:17 Re: Pedro- malutki kundelek po przejściach wraca -PILNIE dom !!!

Pedro czeka na dom.

Petka

Post » Nie paź 04, 2009 16:21 Re: Pedro- malutki kundelek po przejściach wraca -PILNIE dom !!!

POMOCY !!!
NA DZIAŁKACH KOŁO SZPITALA JEST KOLEJNA 5 KOCIĄT KTÓRE MUSZĄ Z TAMTĄD ZNIKNĄĆ ( JUZ WIELE KOTÓW ZOSTAŁO TAM POZBAWIONYCH ŻYCIA W BESTIALSKI SPSÓB !!!!! ) I TO NAJLEPIEJ NA WCZORAJ BO TAM ZOSTANA ZABITE . W SCHRONISKU JEST EPIDEMIA I KOCIĘTA BARDZO CHORUJA I UMIERAJĄ NA HOTELIK NAS NIE STAĆ , U MNIE PRZEPEŁNIENIE I DŁUGI NIE WIEM CO ROBIĆ , BŁAGAM MOŻE KTOŚ Z WAS MOŻE CHOCBY PO JEDNYM WZIĄŚĆ NA TYMCZAS
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro paź 07, 2009 12:31 Re: Pedro- malutki kundelek po przejściach wraca -PILNIE dom !!!

Ania_NSP pisze:Obrazek
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Sob paź 10, 2009 23:20 Re: Pedro- malutki kundelek po przejściach wraca -PILNIE dom !!!

Podrzucam Pedra i pytam co słychać?

Petka

Post » Pon paź 12, 2009 14:20 Re: Pedro- malutki kundelek po przejściach wraca -PILNIE dom !!!

Pedruniu kochaniutki, trzymaj się psiaczku :1luvu: Odzyskamy książeczkę, choćby po trupach ;) :evil:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Pon paź 12, 2009 15:09 Re: Pedro- malutki kundelek po przejściach wraca -PILNIE dom !!!

Już nie mam sił do tych ludzi :roll: Pisałam do nich wiee rzy sms -y maile a otrzymałam na ostatniego maila odpowiedż :

nie życze sobie żebyś pisała do mnie
----- Original Message -----
From: justazwierzaki
To: julia orlowska
Sent: Monday, October 12, 2009 9:59 AM
Subject: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

WYSŁANA JUŻ KSIĄŻECZKA ??????????????

TO JEST DOKUMENT I MASZ OBOWIĄZEK MI GO PRZESŁAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CZEKAM DO ŚRODY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto paź 13, 2009 17:33 Re: Pedro- malutki kundelek po przejściach wraca -PILNIE dom !!!

Czekamy, czekamy, mam nadzieje, ze dotrze jak najszybciej
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

[poprzednia][następna]