Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołuje

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie wrz 22, 2013 16:25 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Sara ma przycięte prawe uszko.
Możliwe, że tak ją podróż oszołomiła i w szoku jest na razie.
I dopiero jutro da nam popalić.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie wrz 22, 2013 16:32 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Ślepawa jestem, na fotce nie widzę, ale muszę na słowo uwierzyć. Kciuki za łagodność pooszołomieniową!
Nowy dzień. Nowy skutek uboczny.

Hańka

Od: Sob lut 09, 2008 0:22

Post » Nie wrz 22, 2013 16:44 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Aż poleciałam sprawdzić humorzastą panienkę.
Dała się pogłaskać, w co też musicie uwierzyć na słowo, kolega Pazurek skubnął podsunięte kilka chrupek
Obrazek

Ale na razie mam dwie nieruchawe czarne sowy, które w jednym stały domku. :)
Obrazek

Megana

Post » Nie wrz 22, 2013 17:57 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

zaznaczam
Obrazek
Devon, Gizmo i Dzidzia

Jowita

Od: Wto paź 19, 2004 19:35

Post » Nie wrz 22, 2013 18:15 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Ufff, trafiłam, czekam na info o Ziemniaczku. Wyruszył w podróż rankiem i pewnie niebawem się zjawi. Kochana Meg uchroniła biedaka przed schronem :1luvu:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie wrz 22, 2013 18:33 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Podobno Sara ma 8 lat, więc nie tak strasznie. Pazurek teraz ze swoimi pięcioma latami najmłodszy.

Megana

Post » Nie wrz 22, 2013 18:51 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Pazurek jako przedszkolak w domu spokojniej starości, oby nie upiorny przedszkolak :roll:

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Nie wrz 22, 2013 19:00 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Alergik, trzeba mu wpychać lek codziennie :?
Przyjechał ze swoją karmą osobistą w zapasie na cały rok.

Megana

Post » Nie wrz 22, 2013 19:07 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

niesamowite
i w ogóle
że się tak inteligentnie po urodzinach bratanka odezwę
a w tym jest podziw i zdumienie i radość i takie tam
i obejmuje to zarówno koty, jak i Ziemniaka
no

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Nie wrz 22, 2013 19:17 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Nareszcie i ja dotarlam ;)
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Nie wrz 22, 2013 19:22 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

A foty Pazurka?

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Nie wrz 22, 2013 19:38 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Megana pisze:Alergik, trzeba mu wpychać lek codziennie :?
Przyjechał ze swoją karmą osobistą w zapasie na cały rok.

A na co alergik? :oops:

Pazurek to Czaruś, przecież są foty :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie wrz 22, 2013 20:18 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Szalony Kot pisze:
Pazurek to Czaruś, przecież są foty :mrgreen:

Jesooo, dzięki.
Tak myślałam, że gdzieś coś dzwoni, tylko nie byłam pewna gdzie...

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Nie wrz 22, 2013 20:48 Re: Filozof i my. Generalnie krzepimy, ale czasem życie dołu

Megana pisze:Witamy wszystkie ciocie serdecznie i spieszymy z dramatyczną opowieścią
"Jak to moja siostra ze swoją mamą suczkę z Cieszyna adoptowała"
Otóż mama mojej siostry (czyli znana z opowiastek Babunia mojego siostrzeńca Jędrka) pewnego dnia zobaczyła na mojej tablicy na fb zdjęcie suczki do adopcji. Suczka była malutka, biała w żółte łaty i miała na imię Nuka. Babunia zakochała się od pierwszego rzutu oka na monitor i moja siostra rozpoczęła działania adopcyjne. Wykonała telefon do ogłaszającej wolontariuszki, zaklepała psa, podpisała umowę, po różnych perturbacjach zorganizowała transport i stosownego dnia wolontariuszka udała się do schroniska po odbiór Nuki.
Niestety, okazało się, że dnia poprzedniego przyszła jakaś pani i Nukę z marszu adoptowała.
Babunia była bardzo rozżalona i ogólnie wszystkim było bardzo przykro. Mnie też.
Minęło parę dni i Babunia znowu zajrzała na stronę schroniska i postanowiła, że jednak zdecyduje się na inną suczkę. Moja siostra ponownie rozpoczęła działania. Wykonała telefon do tej samej wolontariuszki, podpisała mailowo umowę... Wolontariuszka udała się do schroniska po Nukę numer dwa.
Niestety, okazało się, że poprzedniego dnia...
Znowu wszyscy byli rozżaleni i wszystkim było przykro.
Ale Babunia jest uparta i mimo delikatnych sugestii, że jest masa małych suczek bliżej stolicy, wybrała na stronie schroniska kolejną Nukę. Moja siostra wykonała telefon do zaprzyjaźnionej już wolontariuszki, wolontariuszka bez zbędnej zwłoki popędziła do schronu i ...
I, proszę państwa, tym razem zdążyła!
Przedstawiam szanownej publisi nowego członka szeroko pojętej naszej rodziny - oto Nuka numer 3!
Obrazek

Nuka na razie ma tylko dwa wymiary, długość i wysokość, ale sądzę, że na babuniowym wikcie bardzo szybko osiągnie poważną szerokość...

Slodycz niezmierna :1luvu:
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

[poprzednia][następna]