SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!szczęśliwy koniec historii:)

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw kwi 15, 2010 17:31 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!potrzebna pomoc finans. na sterylke

Wstaw na pierwszą stronę zdjęcia pozostałych maluszków. :) Pisałaś wcześniej, że poza sterylką będziesz zaglądała co jakiś czas do suni. Planujesz jeszcze zbiórkę na dokarmianie itp.?

Pesadilla

Od: Czw mar 11, 2010 20:26

Post » Pt kwi 16, 2010 14:13 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!potrzebna pomoc finans. na sterylke

Zbiórka na pewno nie zaszkodzi:)Pan ma mało pieniędzy,tzn.dużo przepija...niestety...Tak czy siak na sterylke może braknąć u mojej wetki kosztuje ok 300 zł,a zostało trochę ponad 260zł muszę zaraz zrobić dokładne rozliczenie.Suczkę trzeba najpierw odrobaczyć i odpchlić,a nie mogę liczyć że Pani doktor znów zrobi to za darmo.W przyszłym tygodniu się tym zajmę :)
Rozpaczliwie szukam jednookiego,pręguska-Koksika...

Shishka

Od: Nie sty 27, 2008 14:22

Post » Śro kwi 28, 2010 17:08 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!potrzebna pomoc finans. na sterylke

W przyszylm tygodniu chciałabym się umówić na sterylkę z sunią.Jest tylko jeden problem...Wciąż brakuje te 50 zł. a ja niestety nie mam jak wyłożyć:/Mogę zapłacić za odrobaczenie i odpchlenie,ale tych 50 zł nie dam rady załatwić:/Może znajdzie się jeszcze ktoś kto mógłby pomóc? :1luvu: Rzadko tu zaglądam bo komputer mi się wiesza jak wchodzę na miau:(Ale będę się starać relacjonować.Jakby znalazł się ktoś chętny do pomocy najlepiej pisać na gg: 7293910 .Bo nie wiem kiedy znów uda mi się tu wejść.

Shishka

Post » Wto maja 11, 2010 15:23 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!potrzebna pomoc finans. na sterylke

U Miśki wszystko OK:)Zadko tam teraz zaglądam bo mam na tymczasie chorą persiczkę której muszę poświęcać dużo czasu.Za kilak dni kolejna porcja odrobaczenia bo Misia chyba nigdy nie była odrobaczana i miała w brzuszku robale:/W dalszym ciągu brakuje nam 50 zł na sterylkę...

Shishka

Post » Śro maja 12, 2010 22:08 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!potrzebna pomoc finans. na sterylke

a jak się moje fanty miewają? W końcu suczka zajdzie w kolejną ciążę...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro maja 26, 2010 11:50 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!potrzebna pomoc finans. na sterylke

steryleczka 8 czerwaca:) xAgax fantow sie sprzedalo narazie za 22 zlote,moze jesze jedne kolczyki uda mi sie sprzedac.Dzis zerkne co u Misi bo do Mamy wiec bede po drodze.

Shishka

Post » Pt maja 28, 2010 23:02 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!potrzebna pomoc finans. na sterylke

super, i przepraszam za poprzedni naskok :) jak czegoś nie sprzedasz a Ci się spodoba- możesz sobie wziąć, należy Ci się za dzielne prowadzenie akcji :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Sob maja 29, 2010 19:17 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!potrzebna pomoc finans. na sterylke

No należał mi sie bo to tyle trwa ze masakra:/Ale mam bardzo duzo na glowie teraz na prawde... mam chorą persiczkę od Mamy pod opieką no i praktyki,poczatek sesji,remont.Ale w pierwszej polowie czerwca juz musze zamknac rozdzial Miski,czas najwyzszy.

Shishka

Post » Pt cze 11, 2010 12:15 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!potrzebna pomoc finans. na sterylke

Eh,dziewczyny...Sterylka 8-go nie wypaliła bo niestety musialam isc do pracy i nie miałam wyboru.Tak więc najpewniej będzie 16-go bo to następny wolny termin.Niestety dalej nie mamy brakujących 50 złotych...A bez tego będzie ciężko:/

Shishka

Post » Pon cze 14, 2010 23:15 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!potrzebna pomoc finans. na sterylke

daj nr konta, skoro to takie pilne...
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto cze 15, 2010 16:00 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!potrzebna pomoc finans. na sterylke

xAgax juz nie trzeba :D Właśnie załatwiłam,że Misia będzie miała sterylkę u innego weta za 250 zł.U mojej ulubionej wetki sterylka kosztuje 300-350 zł.Ale ten weterynarz też jest dobry,robił poważny zabieg oka mojemu kotu i kastrował go-jestem bardzo zadowolona.Jutro ok.13 trzymajcie kciuki!Jak wróce do domu od razu napisze co u Miśki:)Strasznie się cieszę,bo ta sprawa nie dawała mi spokoju.Dzięki dziewczyny baaaaardzo:)

Shishka

Post » Śro cze 16, 2010 18:06 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!potrzebna pomoc finans. na sterylke

No i wreszcie po wszystkim:)Misia zabieg zniosła bardzo dzielnie-ogólnie jest wzorową,grzeczną,wspaniałą sunią:)Jej właścicielowi wytłumaczyłam jak ma się nią zajmować i nawet napisałam mu całą listę rzeczy:na co zwracać uwagę,co robić a czego nie itp.W piątek idę zdejmę jej gazik przyszyty dwoma szwami a 25 mamy iść usunąć wszystkie szewki.Zrobiłam kilka zdjęć ale wrzucę je trochę później,mam też karteczkę od Pana doktora jako zaświadczenie tak jakby.Teraz tylko trzymać kciuki,żeby ładnie się goiło:)

Shishka

Post » Śro cze 16, 2010 22:57 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!szczęśliwy koniec historii:)

super, bardzo się cieszę, mocne kciuki za szybki powrót suni do formy :) gratuluję udanej akcji :)

poproszę o namiary na tego taniego weta- jakby ktoś kiedyś pytał mnie o tańszy zabieg w tej okolicy, będą jak znalazł :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw cze 17, 2010 10:30 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!szczęśliwy koniec historii:)

Rano dzwonił właściciel,że Misia zdjęła kubraczek,ale nic nie kombinuje przy ranie-kazałam obserwować i pilnować a jutro jak przyjdę to chyba jej to okleję takim fajnym plastrem jak do ran brzusznych u ludzi.Zobaczymy,może akurat będzie się trzymać.

Shishka

Post » Czw cze 17, 2010 20:23 Re: SZCZENIAKI DO UTOPIENIA!szczęśliwy koniec historii:)

A oto potwierdzenie ciachnięcia Miśki :)
Obrazek

Shishka

[poprzednia][następna]