Bastian - ZAGINĄŁ... ktokolwiek widział ktokolwiek wie...

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie maja 15, 2011 15:39 Re: Bastek - szuka pilnie domu ! Potrzeba deklaracji ! JEST DT!!

wygląda jak przymały dog argentyński z pręgowaną łatą...
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Nie maja 15, 2011 15:41 Re: Bastek - szuka pilnie domu ! Potrzeba deklaracji ! JEST DT!!

Bastek to teraz bierz sie za Siebie :ok: :ok: :ok:
Nawet nie przeczuwał biedak, jak było blisko :(
:1luvu: Piękna akcja :ok:
pwpw

Post » Nie maja 15, 2011 15:53 Re: Bastek - szuka pilnie domu ! Potrzeba deklaracji ! JEST DT!!

Ja właśnie wróciłam z odwiedzin u Zary.
przyjechała awu i Zara jest zaszczepiona :!:
Niestety wyskoczyła jej przepuklina (najpierw wielkości grosika a po tygodniu czy dwóch wielkości śliwki) między listwami mlekowymi, ale dostałam wskazówki by obserwować.
Mam jakieś zdjęcia ale jakość nie najlepsza :roll:

Muszę rozejrzeć się za smyczą ok 20m, taką do tresury...
pani Basia bardzo by chciała ją spuszczać, powiedziałam że nie można przynajmniej do czasu aż zupełnie się nie oswoi, i tylko w kagańcu. Więc muszę zanabyć drogą kupna taką ową linkę :roll:
mamuśka

Post » Nie maja 15, 2011 15:56 Re: Bastek - szuka pilnie domu ! Potrzeba deklaracji ! JEST DT!!

ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Nie maja 15, 2011 16:05 Re: Bastek - szuka pilnie domu ! Potrzeba deklaracji ! JEST DT!!

Myślałam o czymś takim http://allegro.pl/smycz-terningowa-prze ... 73526.html

Ale na razie nie mam pieniędzy ... :?
mamuśka

Post » Nie maja 15, 2011 17:33 Bastek - bezpieczny w hoteliku! Potrzeba deklaracji! szukamy

Kopiuję maila, którego dostałam od Gosi :D

Hej

My po spacerku pierwszym, zle nie bylo. Trzymal sie raczej blisko, nie bardzo mial ochote na zwiedzanie ale chwilke sobie poskakal jak kozka po trawce. Bardzo byl zainteresowany innymi psowatymi ale nie nakrecal sie jakos wyjatkowo i nie ciagnal w ich strone.

Napewno trzeba bedzie oduczyc skania na ludzi, cala utytlana w blocie wrocilam bo go zebralo na milosci i przytulanki. Zadnych problemow z wyprowadzeniem/wprowadzeniem, zakladaniem obrozki i smyczki. Po spacerku juz bardziej rozluzniony ale dalej lekko zdezorientowany. Pare dni i sie zaaklimatyzuje na dobre. Pisalam juz Adze ze nie udalo mi sie zabezpieczyc odpowiedniego tego okna w izolatce (nawiedzony sznup olbrzym stwierdzil ze da sie wyjsc przez zamkniete okno...i fakt dalo sie ale okno tego nie przetrzymalo) i dopiero jutro wpadnie facet ktory to zrobi, tak wiec narazie niestety chlopak w kojcu ( zadaszony, 3 pelne scianki, buda ocieplona)m wrzucilam mu tam ta poduche i jeszcze jedna kolderke zeby mieciutko mial. Mokro jest wiec lapki wymocze i osusze po wieczornym spacerku.

Uroczy jest:)

...I kilka zdjęć z pierwszego spacerku :D :

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

magduś79

Od: Sob maja 14, 2011 18:38

Post » Nie maja 15, 2011 17:50 Re: Bastek - szuka pilnie domu ! Potrzeba deklaracji ! JEST DT!!

Śliczna bestyjka i jaki szczęśliwy z wybiegu :ok: :ok: :ok:
Aż żal, że to rasa nie dla mnie ;p
pwpw

Post » Nie maja 15, 2011 17:58 Re: Bastek - szuka pilnie domu ! Potrzeba deklaracji ! JEST DT!!

trudno uwierzyć że aż tak odżył !
Jestem zszokowana, nigdy nie miał możliwości wybiegania się a tu, teraz.... 8O
W końcu !
mamuśka

Post » Nie maja 15, 2011 18:01 Re: Bastek - bezpieczny w hoteliku! Potrzeba deklaracji! szukamy

magduś79 pisze:Obrazek

Chcieć uśpić TAKIEGO psa? :evil:

Uffffffffffff :D
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Nie maja 15, 2011 18:39 Re: Bastek - bezpieczny w hoteliku! Potrzeba deklaracji! szukamy

magduś79 pisze:
Obrazek

:ryk: :ryk: :ryk:
Bastek :1luvu:
pwpw

Post » Nie maja 15, 2011 18:47 Re: Bastek - szuka pilnie domu ! Potrzeba deklaracji ! JEST DT!!

Porównajcie.... Obrazek ------------Obrazek

Zupełnie inny pies :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
mamuśka

Post » Nie maja 15, 2011 18:50 Re: Bastek - szuka pilnie domu ! Potrzeba deklaracji ! JEST DT!!

Gdyby nie te ranki, trudno by było uwierzyć, że coś mu dolega ..
Co robi z psem wybieganie i dobra opieka :ok: :ok: :ok:
pwpw

Post » Nie maja 15, 2011 19:27 Re: Bastek - szuka pilnie domu ! Potrzeba deklaracji ! JEST DT!!

A to dopiero pierwszy dzień... :ryk:
mamuśka

Post » Nie maja 15, 2011 19:29 Re: Bastek - szuka pilnie domu ! Potrzeba deklaracji ! JEST DT!!

:ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon maja 16, 2011 9:39 Re: Bastek - szuka pilnie domu ! Potrzeba deklaracji ! JEST DT!!

Z niecierpliwością czekam na nowe wieści :1luvu:
mamuśka

[poprzednia][następna]