niech się stanie cud

Moderator: Moderatorzy
ASK@ pisze::!:![]()
![]()
o ludzkich sercach i miłości włascicieli zmilczę litościwie.
Piesunia szuka pilnie DOMU!!!
hanelka pisze:Głupie to i może mało istotne, ale jak sunieczka ma na imię?
Gibutkowa pisze:Jest DT a nawet DS dla suni na dogo tylko pytają czy w razie poważnej choroby przewlekłej mogliby prosić o wsparcie leczenia (bo mieli już psa który poważnie chorował i kompletnie ich to przerosło finansowo).
Nie wiem, na dogo chyba są inne zasady i bazary tylko dla bezdomniaków ale myślę że miau by też pomogło
"ds (z małym znkaiem ?)
u mamy tej pani z Wawy- tu juz całodobowy nadzór , ale ! rodzina ta z swoim ostatnim pieskiem miałą perypetie zdrowotne które sporo kosztowały.... oni wiedząc z czym to się je pytają czy gdyby u suni wykryto chorobe przewlekła mieli by wsparcie finansowe ... ja mysle że to są świetni ludzie i tacy którzy wzieli by ją od reki (choc pytała pani czy jest mozliwosc zrobienia wyników zeby sie nie okazało ze u sunki cos BARDZO niedomaga) dlatego tez dla mnie to naturalne żeby im pomóc tylko mówiłam tu o statusie dt i ds a pani na to ze jak juz ją wezma to sie bardzo przyzwyczają i nie byłoby tu mowy o oddaniu jej (zreszta i dla suni by to niebyło najlepsze) - w kazdym razie ten dom jest bez psów i kotów , idealny dla niej tylko oni jasno mówia że na stałe (chyba zeby do 2 tygodni znalazł sie inny domek) tylko czy powiedzcie mi ja tu moge prosic o darowizny czy robic bazarki dla pieska który jako tako juz nie jest w dt ? nie wiem jak logistycznie to rozegrac"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości