Sunia Pusia nie uśpiona! :D w DS od 24 października :)

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt paź 08, 2010 13:18 Re: 9.X najbliższa sobota; dla tej suni nowy DOM albo śmierć :(

do jutra został Jej tylko jeden dzień :(
niech się stanie cud :!: :!: :!: :!:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pt paź 08, 2010 13:18 Re: 9.X najbliższa sobota; dla tej suni nowy DOM albo śmierć :(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :!: :!:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pt paź 08, 2010 13:21 Re: 9.X najbliższa sobota; dla tej suni nowy DOM albo śmierć :(

To już jutro:(

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Pt paź 08, 2010 13:25 Re: 9.X najbliższa sobota; dla tej suni nowy DOM albo śmierć :(

ja to k... nie wiem ludzie serca nie mają czy jak?już coraz bardziej nie rozumiem tego świata :(
a jak zaglądam na ten wątek to z olbrzymią nadzieją dla tego psiaka
Obrazek

Edytka1984

Post » Pt paź 08, 2010 13:47 Re: 9.X najbliższa sobota; dla tej suni nowy DOM albo śmierć :(

:!: :!: :!:
o ludzkich sercach i miłości włąscicieli zmilczę litościwie.
Piesunia szuka pilnie DOMU!!!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt paź 08, 2010 14:03 Re: 9.X najbliższa sobota; dla tej suni nowy DOM albo śmierć :(

domek dla psiaka potrzebny :!: :!: :!: niech się ktoś zlituje, bardzo prosimy :!: :!: :!:
ObrazekObrazek
Obrazek Obrazek

wrozka

Od: Nie lip 25, 2010 15:59

Post » Pt paź 08, 2010 14:25 Re: 9.X najbliższa sobota; dla tej suni nowy DOM albo śmierć :(

ASK@ pisze::!: :!: :!:
o ludzkich sercach i miłości włascicieli zmilczę litościwie.
Piesunia szuka pilnie DOMU!!!

:!: :!: :!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt paź 08, 2010 15:02 Re: 9.X najbliższa sobota; dla tej suni nowy DOM albo śmierć :(

Głupie to i może mało istotne, ale jak sunieczka ma na imię?
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt paź 08, 2010 15:11 Re: 9.X najbliższa sobota; dla tej suni nowy DOM albo śmierć :(

hanelka pisze:Głupie to i może mało istotne, ale jak sunieczka ma na imię?

To JEST istotne, coś co jest nazwane jest ludziom bliższe!
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt paź 08, 2010 15:33 Re: 9.X najbliższa sobota; dla tej suni nowy DOM albo śmierć :(

Jest DT a nawet DS dla suni na dogo tylko pytają czy w razie poważnej choroby przewlekłej mogliby prosić o wsparcie leczenia (bo mieli już psa który poważnie chorował i kompletnie ich to przerosło finansowo).
Nie wiem, na dogo chyba są inne zasady i bazary tylko dla bezdomniaków ale myślę że miau by też pomogło :ok:

"ds (z małym znkaiem ?)
u mamy tej pani z Wawy- tu juz całodobowy nadzór , ale ! rodzina ta z swoim ostatnim pieskiem miałą perypetie zdrowotne które sporo kosztowały.... oni wiedząc z czym to się je pytają czy gdyby u suni wykryto chorobe przewlekła mieli by wsparcie finansowe ... ja mysle że to są świetni ludzie i tacy którzy wzieli by ją od reki (choc pytała pani czy jest mozliwosc zrobienia wyników zeby sie nie okazało ze u sunki cos BARDZO niedomaga) dlatego tez dla mnie to naturalne żeby im pomóc tylko mówiłam tu o statusie dt i ds a pani na to ze jak juz ją wezma to sie bardzo przyzwyczają i nie byłoby tu mowy o oddaniu jej (zreszta i dla suni by to niebyło najlepsze) - w kazdym razie ten dom jest bez psów i kotów , idealny dla niej tylko oni jasno mówia że na stałe (chyba zeby do 2 tygodni znalazł sie inny domek) tylko czy powiedzcie mi ja tu moge prosic o darowizny czy robic bazarki dla pieska który jako tako juz nie jest w dt ? nie wiem jak logistycznie to rozegrac"
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt paź 08, 2010 16:02 Re: 9.X najbliższa sobota; dla tej suni nowy DOM albo śmierć :(

Gibutkowa pisze:Jest DT a nawet DS dla suni na dogo tylko pytają czy w razie poważnej choroby przewlekłej mogliby prosić o wsparcie leczenia (bo mieli już psa który poważnie chorował i kompletnie ich to przerosło finansowo).
Nie wiem, na dogo chyba są inne zasady i bazary tylko dla bezdomniaków ale myślę że miau by też pomogło :ok:

"ds (z małym znkaiem ?)
u mamy tej pani z Wawy- tu juz całodobowy nadzór , ale ! rodzina ta z swoim ostatnim pieskiem miałą perypetie zdrowotne które sporo kosztowały.... oni wiedząc z czym to się je pytają czy gdyby u suni wykryto chorobe przewlekła mieli by wsparcie finansowe ... ja mysle że to są świetni ludzie i tacy którzy wzieli by ją od reki (choc pytała pani czy jest mozliwosc zrobienia wyników zeby sie nie okazało ze u sunki cos BARDZO niedomaga) dlatego tez dla mnie to naturalne żeby im pomóc tylko mówiłam tu o statusie dt i ds a pani na to ze jak juz ją wezma to sie bardzo przyzwyczają i nie byłoby tu mowy o oddaniu jej (zreszta i dla suni by to niebyło najlepsze) - w kazdym razie ten dom jest bez psów i kotów , idealny dla niej tylko oni jasno mówia że na stałe (chyba zeby do 2 tygodni znalazł sie inny domek) tylko czy powiedzcie mi ja tu moge prosic o darowizny czy robic bazarki dla pieska który jako tako juz nie jest w dt ? nie wiem jak logistycznie to rozegrac"

No dogo jest dział "Mają dom ale potrzebują pomocy". Bazarków chyba nie wolno, ale dobrowolne wpłaty - czemu nie?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt paź 08, 2010 16:49 Re: 9.X najbliższa sobota; dla tej suni nowy DOM albo śmierć :(

iskierka nadziei - to cud
Obrazek

Edytka1984

Post » Pt paź 08, 2010 17:22 Re: 9.X najbliższa sobota; dla tej suni nowy DOM albo śmierć :(

Sunia chyba do tej Warszawy pojedzie tylko szukają transportu (tylko kurcze nie wyczytałam skąd ta sunia jest). :roll:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt paź 08, 2010 17:43 Re: 9.X najbliższa sobota; dla tej suni nowy DOM albo śmierć :(

ojj ja też nie wiem skąd Ona jest
Obrazek

Edytka1984

Post » Pt paź 08, 2010 17:54 Re: 9.X najbliższa sobota; dla tej suni nowy DOM albo śmierć :(

Już wiem, z Rybnika. Podałam im kilka "połączeń" z transportowego z miau. Sunia NA PEWNO nie będzie uśpiona, właścicielka przekaże ją jutro dziewczynie z dogo i sunia będzie mogła u niej być ze kilka dni w oczekiwaniu na transport. :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

[poprzednia][następna]