Bardzo potrzebna pomoc na bardzo kosztowną operację suczki

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto maja 11, 2010 11:24 Re: Bardzo potrzebna pomoc na bardzo kosztowną operację suczki

koteczek555 pisze:Hehe wczoraj wet jak już było po wszystkim mówi "widzi pani wszystko dobrze się skończyło, a tak się pani martwiła" :) Tyle że jeszcze nie tak skończyło, mam nadzieję, że druga operacja przebiegnie równie pomyślnie.

A mam pytanie do was może ktoś się orientuje, bo z tego wszystkiego zapomniałam spytać. Sara ma teraz bardzo naciągniętą skórę wiecie może czy jej to, że tak powiem znormalnieje czy to już cały czas będzie takie naciągnięte miała?

Koteczek555
Znormalnieje .. właśnie po to wycięcie drugiej listwy odciąga się w czasie, by skóra zdążyła wrócić do normy... inaczej byłoby bardzo trudno z gojeniem, zwykle nie wycina się dwóch listw w tym samym czasie.
Znalazłaś już jakąś klinikę? Jeśli nie, napisz na Koty (dodaj miasto w tytule), tam zagląda więcej ludzi..
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Wto maja 11, 2010 11:30 Re: Bardzo potrzebna pomoc na bardzo kosztowną operację suczki

za Sarunie :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto maja 11, 2010 11:33 Re: Bardzo potrzebna pomoc na bardzo kosztowną operację suczki

Mam już wątek o lecznicy, ale cisza. Nasz wet nam polecił jedną, muszę zadzwonić i spytać o ceny, ale nie bardzo wiem jak o to pytać hehe. Myślałam też o posłaniu im na e-maila rachunku, ale bez pieczątki ile bym u nich zapłaciła za to co myślicie?

koteczek555

Od: Śro mar 17, 2010 22:09

Post » Wto maja 11, 2010 11:39 Re: Bardzo potrzebna pomoc na bardzo kosztowną operację suczki

koteczek555 pisze:Mam już wątek o lecznicy, ale cisza. Nasz wet nam polecił jedną, muszę zadzwonić i spytać o ceny, ale nie bardzo wiem jak o to pytać hehe. Myślałam też o posłaniu im na e-maila rachunku, ale bez pieczątki ile bym u nich zapłaciła za to co myślicie?

Koteczek555
Nie ma co po fakcie się zastanawiać, dla mnie już jedno dyskwalifikuje, jeśli cokolwiek robione było przy moim i płacone (nie zawsze było płacone, jak np czyszczenie uszu), to już nie płaciłam za wizytę .. nie tylko u mojego Weta, ale i w wypadku innych konsultacji .. A już o ile dobrze pamiętam, 40 zł, to rozbój w biały dzień :roll:
Dzwoń i pytaj, ja swego czasu orientowałam się co do cen vibragenu omega, też szukałam Weta dla mojego (poprzedni się poddali) ... pytałam bez skrępowania o wszystko, jak jedna osoba się oburzyła, wywaliłam wprost, że ja rachunki płacę, wiec muszę wiedzieć ile będą wynosić :mrgreen: Sporo obdzwoniłam zanim trafiłam na tego u którego teraz leczę koty..
Napisz na Koty z miastem w tytule, na pewno ktoś doradzi i to szybko, na Weci polecani zaglądają głownie osoby szukające kogoś..
Edit: jak zwykle literówki.. ehh
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Wto maja 11, 2010 12:04 Re: Bardzo potrzebna pomoc na bardzo kosztowną operację suczki

koteczek555 pisze:Mam już wątek o lecznicy, ale cisza. Nasz wet nam polecił jedną, muszę zadzwonić i spytać o ceny, ale nie bardzo wiem jak o to pytać hehe.
Myślałam też o posłaniu im na e-maila rachunku, ale bez pieczątki ile bym u nich zapłaciła za to co myślicie?

Myślę, że lepiej zadzwonić i zapytać o cenę. Przecież to pyatnie jest ważne i nie powinno nikogo urazić.
Ja zapytałabym wprost:
"Moja suczka musi mieć usunietą listwę mleczną. Wiem, że to poważny zabieg. Wasza lecznica została mi polecona, ale mam pytanie jaki będzie koszt tego zabiegu?"
Możesz jeszcze zapytać (niekoniecznie, ale np. gdy cena wyda Ci się wysoka) " Czy w tej cenie jest już ujęty koszt wizyty pooperacyjnej?" (u nas jest to spotykane).

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Wto maja 11, 2010 12:43 Re: Bardzo potrzebna pomoc na bardzo kosztowną operację suczki

Tylko znowu nie wiem, bo powiedzą mi koszt usunięcia listwy, powiedzmy też antybiotyków w tym, a widzicie jak ci wszystko osobno policzyli nawet wenflon i kroplówki. No i nie wiem czy już dzwonić i pytać o koszta jak zostały 2 miesiące?

koteczek555

Post » Wto maja 11, 2010 13:52 Re: Bardzo potrzebna pomoc na bardzo kosztowną operację suczki

to zapytaj jaki byłby koszt całości zabiegu-ile potrzebujesz pieniędzy od operacji do wyjecia szwów

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Wto maja 11, 2010 13:56 Re: Bardzo potrzebna pomoc na bardzo kosztowną operację suczki

Dzięki za rady, jeszcze pierwsze co się musze dowiedzieć to czy mają wziewkę

koteczek555

Post » Wto maja 11, 2010 14:05 Re: Bardzo potrzebna pomoc na bardzo kosztowną operację suczki

A nie pochwaliliśmy się jak wygląda teraz rana. A więc zdjęcia zrobione wczoraj :) Na dole jest jeszcze trochę ble, tam były dopiero wczoraj szwy zdjęte, ale tez się fajnie goi :)

Obrazek

Obrazek

koteczek555

Post » Wto maja 11, 2010 16:46 Re: Bardzo potrzebna pomoc na bardzo kosztowną operację suczki

A takie Saruśka ma towarzycho:
Obrazek

Obrazek

koteczek555

Post » Wto maja 11, 2010 18:04 Re: Bardzo potrzebna pomoc na bardzo kosztowną operację suczki

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto maja 11, 2010 18:36 Re: Bardzo potrzebna pomoc na bardzo kosztowną operację suczki

Pięknie pozuje Sarusia, a we dwoje to już :love: :love: :love:
Pozdrawiam Serdecznie
lesna

Post » Wto maja 11, 2010 18:41 Re: Bardzo potrzebna pomoc na bardzo kosztowną operację suczki

Właśnie, Sarusia najzupełniej profesjonalnie POZUJE
Kot piękny :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto maja 11, 2010 19:00 Re: Bardzo potrzebna pomoc na bardzo kosztowną operację suczki

Zawsze jak jej robię zdjęcia to mówię, że jak modelka. Wszystkie jej zdjęcia są tak cudowne, że nie wiadomo jakimi się chwalić hihihihi. A byście widziały jaka dama w aucie siedzi hehehe. No ale to nie galeria, więc wstawiać nie będę :)

koteczek555

Post » Śro maja 12, 2010 9:03 Re: Bardzo potrzebna pomoc na bardzo kosztowną operację suczki

Sarusia wita wszystkich z rana masą buziaków :)

koteczek555

[poprzednia][następna]