Moderator: Moderatorzy
Megana pisze:Aliści dostałam pierwsze w życiu zamówienie na coś innego zgoła i w ciężkim strachu (zwłaszcza, jak zobaczyłam na allegro jakie piękne rzeczy ludzie robią...) w stresie i nerwach... i w ogóle, z naciskiem na w ogóle, zaczęłam robić to co inne zgoła. Na razie przyszło pocztą gołe i zostało pomalowane i skrakowane a teraz się wycinają róże.
To sprawozdanie dla cierpliwej klientki![]()
Megana pisze:morelowa pisze:Nikt Cię nie opuści śmiem podejrzewać!
Ale zdradź może choć jak wygląda 'inne zgoła' i w ogóle? Albo szczegół jakiś...
Jak szanowna cierpliwa klientka pozwoli to pokażę po pierwszym lakierowaniu, co nastąpi pewnie pod koniec tygodnia.
pozytywka pisze:ześmiałam się na amen, ażem z fotela spadła i teraz śmieję się, leżąc biedna na podłodze
Megana pisze:Zbieramy z szefową wszystkie słoiki, które nie są wyszczerbione, ofc. Moja szefowa robi potworne ilości przetworów a i ja w tym roku zasadzam się na zrobienie pomidorów na spółkę z sąsiadką.
PS - Bym zapomniała 2 - pewna ciotka, która twardo się nie chce zarejestrować i pisać, ale równie twardo czyta, zażądała konta dla siódemki.
Opolaki pozdrawiają ciocię Bożenkę!
Megana pisze:TEATRZYK GERIATRZYK
PRZEDSTAWIA!
Sztukę dramatyczną pt "Poskromienie złośnicy"
Występują!
Uciśniony mężczyzna pierwszy, a nawet inwalida - Filozof
Uciśniony mężczyzna drugi, a nawet kuternoga - Leon
Mężczyzna macho, czyli poskromiciel - Mosiek
Kobieta przykładowa - Szysza
W roli zupełnie spokojnej złośnicy - Dupencja!
Filozof - O biedny ja, biedny, ślepiec nieszczęsny, muszę na twardej podłodze leżeć, bo na moim posłanku ta zaraza leży.
Leon - A ja jaki biedny, ja biedny kulawy na wszystkie cztery łapy, a na dwóch ta zaraza mi leży. Niewygodnie mi.
Mosiek - Dwa biedne głupki. Paczta na mnie! Leżę sobie na podusi, a baba na gołym fotelu. I nóżki se na babie trzymam. Tak się postępuje z kobietami!
Megana pisze:Dobra, coś nakleję w środę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości