No dla Danusi np. Bartuś Tak tego koty, zgodzili się na wszystko! Dobrze, a nawet bardzo dobrze, ale doprawdy nie wiem jak sie za to zabrać. Pomożesz co? Jak ona tyle robi to powinno ją stać chociaż na normalne kocie jedzenie... Żal.
Joszko, a tunelik masz jeszcze do sprzedania ten żółto niebieski? jaka długość?
, ----------------------------------------------------------------------------------- Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?
Tak jeszcze został właśnie ten żółto-niebieski. Nie chcę rozpoakowywać tego tuneliku, bo akurat nie ma na nim nic napisane. Ale myślę, że takie same jak poprzednie. Nasz ma około 51 cm. Fajnie można go szybko złożyć i te kuleczki wiszące są dodatkowym atutem
Chciałabym dłuższy, Moje koty miały taki dłuższy z zooplusa ale paskudy tak się po nim tarzały że nie wytrzymał a teraz jest plaskatym tunelem
, ----------------------------------------------------------------------------------- Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)
joszko89 pisze:Dobry Ciotki W końcu czas na jakieś zdjęcia
Megusiu Księciuniu ale masza fajne podusie
Ostatnio edytowano Nie gru 02, 2012 20:33 przez bozena640, łącznie edytowano 1 raz
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188 Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma. Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)
joszko89 pisze:Dobry Ciotki W końcu czas na jakieś zdjęcia
W pudełku mój Kubuś? Skąd u Ciebie
joszko89 pisze:Moje też na niego wskakują i daje radę póki co
To one chcom ten tunel Wysyłam pw