Moderator: Moderatorzy
inga.mm pisze:rany, jaki migren mnie trzyma, to pojęcie ludziowe przekroczyło
inga.mm pisze:zasnęłam w pracy przy biurku.
spałam z 15-20 minut z przerwami.
było mi niedobrze i nie kumałam.
Po przespaniu się, trochę się ogarnęłam i w miarę funkcjonowałam.
koszmar.
Ewa L. pisze:Mnie apogeum sięgnęło w zeszłym roku. Migreny łapały mnie 1 - 2 razy w miesiącu i dwa razy byłam przez tą cholerę na zwolnieniu.
Ewa L. pisze:Ból głowy to malutki pikuś przy migrenie. Ból po operacji nogi był niczym w porównaniu z bólem migrenowym. Gdy nawet własny oddech sprawia że czaszka chce ci eksplodować i najchętniej człowiek lewitowałby w powietrzu byleby do niczego nie dotykać żeby nie wzmagać bólu to jest dopiero migrena.
Mnie się takie zdarzają i niestety nie raz byłam z powodu migreny na zwolnieniu.
mag828 pisze:Ewa L. pisze:Ból głowy to malutki pikuś przy migrenie. Ból po operacji nogi był niczym w porównaniu z bólem migrenowym. Gdy nawet własny oddech sprawia że czaszka chce ci eksplodować i najchętniej człowiek lewitowałby w powietrzu byleby do niczego nie dotykać żeby nie wzmagać bólu to jest dopiero migrena.
Mnie się takie zdarzają i niestety nie raz byłam z powodu migreny na zwolnieniu.
ja ostatnio miewam jakby trochę łagodniejsze... zastanawiałam się ostatnio u dentysty co gorsze migreny czy czyszczenie kanałów...
Ewa L. pisze:mag828 pisze:Ewa L. pisze:Ból głowy to malutki pikuś przy migrenie. Ból po operacji nogi był niczym w porównaniu z bólem migrenowym. Gdy nawet własny oddech sprawia że czaszka chce ci eksplodować i najchętniej człowiek lewitowałby w powietrzu byleby do niczego nie dotykać żeby nie wzmagać bólu to jest dopiero migrena.
ja ostatnio miewam jakby trochę łagodniejsze... zastanawiałam się ostatnio u dentysty co gorsze migreny czy czyszczenie kanałów...
Zdecydowanie tysiąckroć gorsze są migreny.![]()
![]()
![]()
![]()
Leczenie kanałowe to dla mnie czysta przyjemność. Ostatnio prawie usnęłam mojej dentystce na fotelu podczas czyszczenia i wypełniania kanałów . Gdyby się do mnie nie odezwała żebym nie przymykała szczęki to bym odleciała.![]()
![]()
Ewa L. pisze:mag828 pisze:Ewa L. pisze:Ból głowy to malutki pikuś przy migrenie. Ból po operacji nogi był niczym w porównaniu z bólem migrenowym. Gdy nawet własny oddech sprawia że czaszka chce ci eksplodować i najchętniej człowiek lewitowałby w powietrzu byleby do niczego nie dotykać żeby nie wzmagać bólu to jest dopiero migrena.
![]()
![]()
![]()
Leczenie kanałowe to dla mnie czysta przyjemność. Ostatnio prawie usnęłam mojej dentystce na fotelu podczas czyszczenia i wypełniania kanałów . Gdyby się do mnie nie odezwała żebym nie przymykała szczęki to bym odleciała.![]()
![]()
mag828 pisze:Ewa L. pisze:mag828 pisze:Ewa L. pisze:Ból głowy to malutki pikuś przy migrenie. Ból po operacji nogi był niczym w porównaniu z bólem migrenowym. Gdy nawet własny oddech sprawia że czaszka chce ci eksplodować i najchętniej człowiek lewitowałby w powietrzu byleby do niczego nie dotykać żeby nie wzmagać bólu to jest dopiero migrena.
![]()
![]()
![]()
![]()
ja mam trochę inaczej - wizyta u dentysty to dla mnie ogrrrrrromny stres, więc i wszelkie przeżycia intensywniejsze...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości