Lara z alergią , znów mamy stresa , tym razem auta :(

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto kwi 24, 2012 23:21 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Oj jak się chciała bawić, to postęp psychiczny jest ogromny jednak :roll:

Może ona w ogóle nie zna misek?

Mam gdzieś taki stary głęboki talerz z brązowego duralexu. Mogę Ci w przyszłym tygodniu podrzucić, tylko czy go nie potłucze? :roll:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto kwi 24, 2012 23:37 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

phantasmagori pisze:Oj jak się chciała bawić, to postęp psychiczny jest ogromny jednak :roll:

Może ona w ogóle nie zna misek?

Mam gdzieś taki stary głęboki talerz z brązowego duralexu. Mogę Ci w przyszłym tygodniu podrzucić, tylko czy go nie potłucze? :roll:

Też mnie to cieszy :) A talerze z duralex są chyba nie tłukące sie :twisted:
Wiesz wydaje mi sie że jak ona może gdzieś była w kojcu to jej pewnie rzucali coś do jedzenia ale nie do miski a i jeszcze jedno , ona chce mi pic wodę z kałuż , w domu to tylko z tej ciemno zielonej miski pije , innych sie boi .
A karmić ją musze ręka jak konia, na otwartej dłoni bo dzisiejsze mięsko to wręcz połykała razem z moimi palcami :twisted:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto kwi 24, 2012 23:44 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Jak upadnie z wysokości to się stłucze.
Myślę, że powinien zdać egzamin, bo raz że brązowy to jeszcze przeźroczysty :roll:

Ech co ta psinka musiała mieć za życie :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto kwi 24, 2012 23:54 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

phantasmagori pisze:Jak upadnie z wysokości to się stłucze.
Myślę, że powinien zdać egzamin, bo raz że brązowy to jeszcze przeźroczysty :roll:

Ech co ta psinka musiała mieć za życie :(

Mam nadzieje że nie będę nim rzucać z wysokości :twisted: , bardzo Ci dziękuje :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro kwi 25, 2012 7:10 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Biedna psinka, strasznie dużo złego musiała doznać w życiu :( Ale skoro już jakiś postęp jest, to na pewno pomału wyjdzie na prostą :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro kwi 25, 2012 9:06 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Lara dziś już przed 7 rano chciała iść na spacer, ja ledwo na oczy patrzałam no ale jak trzeba to się idzie :wink: A na spacerze spotkałyśmy jedną panią z pieskiem i Larunia znów sie bawiła :lol: Ale po wejściu do parku coś w nią złego wstąpiło :cry: Zaczęła sie rzucać na smyczy aż mi ją wyrwała z reki bo się zaczepiła o ławkę i smycz automatyczna mi się wyrwała a to jest spora plastykowa raczka w której sie musi zmieścić 8 metrów linki , to był koszmar , Lara ucieka a to coś ją goni :cry: Ale na szczęście po kilku minutach przybiegła do mnie przerażona , nadal nie mogę jej pogłaskać po głowie , tylko pod brodą .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro kwi 25, 2012 9:46 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

http://www.dogomania.pl/forum/threads/226177
Bardzo Was proszę zaglądajcie na wątek Lary na dogomani który załozyła Bulba , proszę kopiujcie i wklejajcie co sie u niej dzieje może na dogo ktoś coś pomoże :|

Bardzo też Was prosze rozsyłajcie gdzie sie da FB które Laruni zrobiła Phantasmagori
https://www.facebook.com/events/343061665755027/

Kociara82 a czy Ty byś mogła napisać do fundacji Kastor w sprawie sterylki Lary, może by mogli coś pomóc tak jak pomogli Tofikowi z kastracją . Nie mam żadnych środków dla Lary , a za jakieś dwa tyg chciała bym ją zaszczepić a o sterylce to na razie mogę tylko pomarzyć :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro kwi 25, 2012 15:42 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

phantasmagori pisze:Ech co ta psinka musiała mieć za życie :(

wyc mi sie chce jak sobie pomysle, co musiala przezyc, jak musiala byc traktowana, skoro teraz sie tak zachowuje. :evil: W czym i komu niby zawinila, ze ja taka "kara" spotkala?! :evil:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro kwi 25, 2012 20:38 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Lara po swój domek hoP!
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Czw kwi 26, 2012 9:23 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Do góry Laruniu :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Czw kwi 26, 2012 15:47 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Justys, mail wyslany :)

masz kopie na pw, zobaczymy, co odpisza :)

Kociara82

Post » Czw kwi 26, 2012 21:33 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Kociara82 pisze:Justys, mail wyslany :)

masz kopie na pw, zobaczymy, co odpisza :)

Bardzo dziękuje :1luvu:

Brakuje mi czasu :evil:
Lara została przechrzczona na Larysę bo lepiej na to imię reaguje :)
Larysa nadal boi sie jeść z misek , nawet surowego mięsa z kociej małej miseczki , zjadła tylko jeden kawałek a z reki to je aż z palcami :roll:
Codziennie jej usuwam nawet do 10 kleszczy i nie wiem kiedy sie to skończy :roll: No i aby tego była mało to chyba dostała cieczkę :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt kwi 27, 2012 8:44 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Larysa po raz pierwszy zjadła mięso z miski :lol: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt kwi 27, 2012 9:02 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

Justa&Zwierzaki pisze:Larysa po raz pierwszy zjadła mięso z miski :lol: :ok:

:D :D :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Post » Pt kwi 27, 2012 13:11 Re: Sunia Lara mix onka porzucona szuka dt,ds TYCHY

nie no, super wiadomosc :) kolejny malenki kroczek do przodu :) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociara82

[poprzednia][następna]