GŁUCHY PIESIO JUŻ W SUPER DS :)

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon sty 16, 2012 16:53 Re: CHIHUAHUA ŚLICZNY ALE GŁUCHY CZY KTOŚ POKOCHA???

wystarczy dać im szansę :kotek:
ale ta sunia wyjątkowo fajna była ,musiała być pupilkiem :roll:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon sty 16, 2012 18:11 Re: CHIHUAHUA ŚLICZNY ALE GŁUCHY CZY KTOŚ POKOCHA???

A jest jakaś fotka tego głuchego pieska?

Sandi

Od: Śro cze 08, 2011 7:13

Post » Pon sty 16, 2012 18:22 Re: CHIHUAHUA ŚLICZNY ALE GŁUCHY CZY KTOŚ POKOCHA???

Sandi w głównym watku Dorci44 na Kotach jest.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pon sty 16, 2012 18:32 Re: CHIHUAHUA ŚLICZNY ALE GŁUCHY CZY KTOŚ POKOCHA???

Mogę linka? :oops:
Nie wiem, jak to znaleźć :oops:

Sandi

Post » Pon sty 16, 2012 18:59 Re: CHIHUAHUA ŚLICZNY ALE GŁUCHY CZY KTOŚ POKOCHA???

Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pon sty 16, 2012 19:51 Re: CHIHUAHUA ŚLICZNY ALE GŁUCHY CZY KTOŚ POKOCHA???

Luna po wizycie u weta , wystraszyło mnie maleństwo strasznie 8O , zaczęła kaszleć , więc małą pod pachę i do weta
Stan suni ogólnie nie najgorszy ale szmery na serduszku i oskrzelach , paszcza w strasznym stanie jeden ząb trzymał się na kamieniu został usunięty od razu , waga 2620 , temp. 39 , dostaliśmy antybiotyk i zastrzyk przeciwzapalny , tabletke na odrobaczenie i kupiłam puszeczki intestinalu i convalescenta , które mała nie chce tknąć :evil: , pije normalnie , na razie nie będzie spacerków tylko ewentualnie króciutkie wyskoki sioo . szczepienia najwcześniej dwa tygodnie po ym jak mała wyzdrowieje , będziemy kontrolować serduszko , bo tu ewentualne większe operacje pod znakiem zapytania . Więc jeśli Dorciu się zgodzisz sterylka dopiero po tym jak będziemy pewni , że serducho zupełnie zdrowe (oczywiście wiem , ze się zgodzisz ale nie wiem co napisać w umowie adopcyjnej )
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Pon sty 16, 2012 20:17 Re: CHIHUAHUA ŚLICZNY ALE GŁUCHY CZY KTOŚ POKOCHA???

Dorcia-poszło PW odnośnie głuchego pieska :)

Sandi

Post » Pon sty 16, 2012 22:51 Re: CHIHUAHUA ŚLICZNY ALE GŁUCHY CZY KTOŚ POKOCHA???

sawanka ,to może być kaszel kenelowy ,niestety normalne to jest :?
tak jak mówiłam,one wszystkie do tuningowania :wink:
godze się na wszystko dla dobra suni :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sty 17, 2012 7:17 Re: CHIHUAHUA ŚLICZNY ALE GŁUCHY CZY KTOŚ POKOCHA???

Lunka po kolejnej nocy obok mnie w łóżku :twisted: , spała spokojnie całą noc :)
TŻ zaczyna robić się zazdrosny :mrgreen:
jest już lepiej zwłaszcza , że wczoraj ciężko trochę oddchała a teraz normalnie . Zjadła przed chwilką trochę mokrego rc , ile taki psioczek powinien jeść , bo mi się wydaje , że trochę mało je :roll:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Wto sty 17, 2012 9:14 Re: CHIHUAHUA ŚLICZNY ALE GŁUCHY CZY KTOŚ POKOCHA???

Jedne psy jedzą więcej, jedne mniej ;)
W tej pseudo pewnie nie jadł dużo, więc ma zasuszony żołądek. Musisz jej dawać często, ale małe porcje, żeby jej organizm przystosował się do takiej ilości pokarmu, którego wcześniej tyle nie dostawała.

Sandi

Post » Wto sty 17, 2012 9:40 Re: CHIHUAHUA ŚLICZNY ALE GŁUCHY CZY KTOŚ POKOCHA???

dorcia44 pisze:sawanka ,to może być kaszel kenelowy ,niestety normalne to jest :?
tak jak mówiłam,one wszystkie do tuningowania :wink:
godze się na wszystko dla dobra suni :ok:

oo kaszel kennelowy przerabiałam-łatwo sie leczy.Moja Ferdynanda Kiepska,kozi podrzutek je wszystko a najlepiej lubi rosołek gotowany przez pańcia z makaronikiem i marcheweczką. Pietruszka i koperek niezbędny.Na deser jabłuszko-mówie koza a nie pies :roll:
Serniczek

Post » Wto sty 17, 2012 10:43 Re: CHIHUAHUA ŚLICZNY ALE GŁUCHY CZY KTOŚ POKOCHA???

Sernik spsuł psa :twisted: wiozłam na 100% zaniedbaną ale śliczną ,milutką pieszczoszke sunie ,a jest koza :crying:
Sernik ,ja muszę złożyć ci wizytę po adopcyjną ,może wy ja wykorzystujecie i biznes będziecie robić na serze kozim :twisted: :?:

:wink:

sawanka one tak oddychają ze stresu również ,emocje itp. to jest przerabiane za każdym razem ktoś do mnie piszę że są takie a takie problemy ,to minie ,trzeba pozwolic jej dojść do siebie.
Odmierz miarką ile powinna zjeść i wtedy zobaczysz .
Ja niestety musiałam z RC przejść na Acanę Grasslands lub tą z jagnięcina i jabłkiem ,wyciek z oczu był straszny i swędzenie na dodatek.
teraz oczka suche .
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sty 17, 2012 12:35 Re: CHIHUAHUA ŚLICZNY ALE GŁUCHY CZY KTOŚ POKOCHA???

Sandi ,rozmawiałam z twoją mamą ,czekam teraz na decyzje która ma zapaść wieczorem.
Myslę że problem może być z mojej strony ..bo ja lubię poznać osobę która chce adoptować psiaka i preferuje odbiór osobisty .
Obrazek

dorcia44

Post » Wto sty 17, 2012 22:58 Re: CHIHUAHUA ŚLICZNY ALE GŁUCHY CZY KTOŚ POKOCHA???

ten maluch nadal szuka domku ,niestety jest głuchy .
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sty 18, 2012 11:23 Re: CHIHUAHUA ŚLICZNY ALE GŁUCHY CZY KTOŚ POKOCHA???

proszę mi się nie dziwić że odbiór pieska osobisty ,jechałam po nie pod granicę ,wszystko organizujemy we własnym zakresie i na własny koszt ,tu nie ma Fundacji która pomoże .
W zamian chciała bym tylko poznać osobę która ma adoptować wybranego paskuda.Porozmawiać
Tylko tyle ,zwłaszcza ludzi których nie znam w ogóle .
W sobotę przyjechali do Asi (punkt z rzutu :wink: ) z całej Polski ,co tam się działo :strach:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]