Moderator: Moderatorzy
camon32 pisze:Ale jak konkretnie to się bada? Muszę najpierw mocz do kubeczka złapać i wtedy zamoczyć tam pasek?
Co do leczenia to nie ma takiej opcji.. Opisałem całą moją sytuację.. Moi rodzice? W życiu.. Przykro mi z tego powodu, ale nic więcej nie mogę zrobić..
No już wstawiam zdjęcie, z jęzorem. Fotka robiona jakoś kilka dni temu.![]()
Uploaded with ImageShack.us
J.D. pisze:no nie zawsze na wsi jest łatwiejzależy jak duża jest ta wieś,zależy jak ludzie podchodzą to tego typu spraw jak zatrudnianie małolata
wierzcie mi,że czasem na prawdę może być problem większy niż wam się to wydaje
jeśli wy macie szczęście i w waszej okolicy są "fajne" wsie i ludzie w nich to przyjedżcie do mnie to zmienicie zdanie
dorobella pisze:Uważam,że powinieneś poważnie porozmawiać z rodzicami co będzie jeśli pies będzie potrzebował interwencji ratującej życie,bo tego nie można wykluczyć, czy wtedy sfinansują wizytę, czy też pies będzie umierał w męczarniach.
Mary_Poole pisze:Sluchaj, a masz takie cos jak rower, jakies czesci do komputera, oryginalne gry komputerowe, plyty z muzyka, filmy dvd, markowe ubrania, buty?
dorobella pisze:Uważam,że powinieneś poważnie porozmawiać z rodzicami co będzie jeśli pies będzie potrzebował interwencji ratującej życie,bo tego nie można wykluczyć, czy wtedy sfinansują wizytę, czy też pies będzie umierał w męczarniach.
Mary_Poole pisze:Sluchaj, sprzedaj co tam masz, podzwon po dziadkach, chrzestnych, wujowstwie itd. Jesli uwazasz, ze nie dadza Ci kasy na psa to sklam i powiedz, ze potrzebujesz na oboz, nowe buty, cokolwiek.
A od rodzicow sprobuj pozyczyc
camon32 pisze:Bazarek gotowy: viewtopic.php?f=20&t=130361
Zapraszam, a co do zapalenia ucha to nie, nie miałem. Dzwoniłem do weta i krople może mi sprzedać, ale tak na ,,ślepego".
Tzn. póki co nie zobaczy psa, bo powiedział, że to już ,,droższa sprawa", dobre i to. Na wizytę się umówimy, oby tylko bazarek pomógł i babcia baardzo ucieszyła się z mojej wizyty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości