Zacytowałam na Fb Twoje słowa o psiaku.
Moderator: Moderatorzy
CatAngel pisze:Też mnie właśnie zastanawia ten wpisFB raczej jeszcze nie zaszkodziło żadnemu zwierzakowi, mam nadzieję, że faktycznie dom się pojawił
a nie że się go pozbyli(uśpili) czy do schronu zawieźli
![]()
CatAngel pisze:Zacytowałam na Fb Twoje słowa o psiaku.
JoasiaS pisze:Z najnowszych wieści. Fundacja ELPIS znalazła dla psa DT. Dziś wieczorem wolontariusze z Częstochowy chcieli go zabrać, ale jak wiecie psisko znikło... Udało mi się zdobyć prywatny numer telefonu kierownika Wydziału Środowiska i ustalić, że nikt z Urzędu Gminy domu dla psa nie szukał i ze skweru go nie zabierał.
Po prostu psisko nażarło się po kokardę i przespało dzień w jakimś tylko sobie znanym zacienionym miejscu (skwer jest bardzo nasłoneczniony). Po godz. 21., jak gdyby niegdy nic, pies pojawił się pod oknem karmicielki, licząc na kolację.
Ustaliłyśmy z wolontariuszką oraz karmicielką, że pies zostanie "zaaresztowany" na posesji tej ostatniej w poniedziałek (nie można wcześniej ze względu na nieprzychylnych psu sublokatorów pani dokarmiającej), a ELPIS postara się przyjechać po psa we wtorek.
Teraz potrzymajcie kciuki, żeby ten plan udało się zrealizować tym razem bez żadnych niespodzianek
agnieszka1565 pisze:czekamy na wieści
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości